Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
DealNero. írta:Hat en akkor se tudom elkepzelni, foleg hogy azt se hogy ki futtatna + a kieges jelei azert meglatszodnanak a testen, pont amibol el, de lehet neked van igazad. Akkor viszont fizess be nala egy korre ha beindult a bordesszert biznisz, bar ha ilyen kaliberu csajszikbol lehet valogatni akkor inkabb KD Aubertet vagy Brooklyn Decker kerem.
recrea írta: Nagyon naiv vagy
rádióban szokták nyomni, mint valami elcseszett zs-kategóriás akciófilm trailer.Nero. írta: Ezen meg lehet nevetni, de ez szinten nagyon szomoru. A multkor M4 streamen neztem valami meccset, es amikor elosszor meglattam ezt a reklamot azt hittem hogy valami ironia, kabare stb. de sajnos nem. Es otthon ezt nagyon komolyan kajaljak az emberek.
Nagyon naiv vagyNero. írta:Szerintem se prosti amugy. Azert o meg a hasonlo szintu modellek mar keresnek annyi eurot, hogy ne legyenek erre raszorulva plusz azert ahhoz komoly lelkiero kell hogy valakibol az legyen. Legalabbis szerintem. Rafkosak es vadak a lanyok de a tobbseguk szerintem attol mar elhatarolodik hogy striheljen. En ismerek amugy 1-2 hajtost, bar nem az erkolcs bajnokai de amugy nem rossz arcok altalaba, en nem ugatok rajuk annyira mint ahogyan a tobbseg teszi.
Az teljesen egyertelmu hogy ez egy buta huzas volt, ezt irtam en is, de o itt ezelott is a forumon meg sok mas forumon is a nemzet ribanca volt. Sokan vartak mar azt a pillanatot hogy hibazzon es vegre koszorulhessek a nyelvuket.recrea írta:Nem azért kapja Nero, hanem azért, mert 60 ember halálát használta ki azért a pénzért, amit a L'Oréal említéséért kapott és panaszkodik arra a világra, ami lehetővé teszi neki, h több 100 milliót keressen modellkedéssel és prostiként. Se jellem, se ész.
Most akkor érdekel a téma vagy sem? Ha már így leugattál minketTripleH írta:Irigyellek titeket, hogy ennyi időtök van a Blikkre és Palvinra. Engem speciel a legkevésbé sem érdekel. A másik meg az, hogy ha ő esetleg tényleg ágyról ágyra jár a hírességek körében, hát istenem ő is csak ember.
Viszont egy kérdés, miért kéne büszkének lenni bárkire aki a testével keresi a pénzt?
Ez oké, de én nem azért vagyok büszke valakire, mert híres vagy sem.Arra meg szerintem igenis büszkének kell lenni, amit elért. Olyan magazinokban van, ahova nem sokan jutnak el. Szakmájában sikeres, lényegtelen, hogy postás vagy modell.
Nem, en pont hogy nem tudok mondani senkit ez a nagy problema.Megkérdezi egy külföldi, ki a leghíresebb ember Mo.-n, te rávágod, hogy Palvin Barbi, és ettől dagadni kellene a mellünknek?
Ezen meg lehet nevetni, de ez szinten nagyon szomoru. A multkor M4 streamen neztem valami meccset, es amikor elosszor meglattam ezt a reklamot azt hittem hogy valami ironia, kabare stb. de sajnos nem. Es otthon ezt nagyon komolyan kajaljak az emberek.Ennyit mondtak csak: állítsuk meg sorost!
Monsieur Orbanrecrea írta:
....na jó, nem, hanem a leghíresebb magyar nevét ismételték, mondhatni, h sajnos.
Szerk: csakh itt előre fizetős a sztori Csabi
lehet kritizákni, pl ezért az említett képért amiből a vita indult, de azért kritizálni, mert Neymarral feltett képet, vagy Hamiltonnal...és belemagyarázunk olyanokat, amikről semmit nem tudunk. na ez az ami szerintem felesleges.S.Agüero írta: Nem értem, miért ne lehetne valakit kritizálni, mert ő híres.
Ezt írtad. Azért becsüljünk meg valakit, mert őt sokan ismerik külföldön? Hát pont letojom.most talán itt van ez a kiscsaj erre ahelyett hogy megbecsulnénk, jó magyar szokás szerint szétmarcangoljunk mert neki esetleg minőségibb élete van mint annak aki napi 10 órát robotol a szalag sor mellett.
Ki volt az?....na jó, nem, hanem a leghíresebb magyar nevét ismételték, mondhatni, h sajnos.
Akkor szerinted mi egy Lewandowskit vagy egy Pacquiaot is ribancoznánk, ha magyar lenne?Nero. írta:Csak mert beszelgetsz kulfoldiekkel, es a velunk egy kaliberu vagy kisebb orszagokba is van valaki. Most teszem azt ma egy fulop-szigetegivel beszeltem nekik ott van Pacquiao, a lengyelek feltudjak mutatni Lewandowskit, egy kubai egy Antonio Banderast, egy roman egy Innat, egy kazah egy Golovkint, mi kit? Maximum egy Palvin Barbit, de ti meg ot is ribancozzatok.
Igen, ennek az volt a lényege, hogy valószínűleg Barbi se csak az arcának köszönheti a sikert.Bob_Marley írta:A selfi, facebook résszel egyetértek, de lejjebb mikor azt írja valaki, hogy 10 szebb csaj van és nem bulizik Neymarral, az megint olyan, hogy se füle se farka.
Nem másokon felkapaszkodva érte el, amit elért. Szép, sokan így látják, karakán arca van, sikeres. Neroval nem értek egyet, hogy előrébb van, mint egy sportoló vagy bármi, de azt a részét se értem, hogy tényleg olyan, mintha valakinek ez fájna, hogy ő sikeres, gazdag, ne adj Isten boldog.
addigra én már messze járnékrecrea írta: Egészen addig nem Csabikám, amíg a fizetésre nem kerül a sor
Egészen addig nem Csabikám, amíg a fizetésre nem kerül a sorcsababarca írta:nagyon sok vs modellt el tudnék viselni az ágyamban...akár egy éjszakára is. és nem tartanám őket kurvánakrecrea írta:Nem véletlen szerepelnek egyes lányok annyit a médiában, kezdve az ex Victoria Secret modellektől a Miss Universe szereplőkön át, és nem is poénből gyűjtögetik az insta követőket meg lájkokatgondolom azért valaki sejti a választ.
Palvin Barbi valszeg a legdrágább luxusprosti itthon, nekem igazából csak egy bajom van vele...hogy nincs rá pénzem.![]()
Valahogy sejtettem hogy ezt az egeszet csak olyan valaki fogja megrteni aki tartozkodottt mar huzamosabb ideig kulfoldon. Szornyu es elkeserito a magyarok hozza allasa es hogy sokszor mennyire nem veszik eszre magukat, egyebkent igen erre gondoltam hogy ismertebb es nyilvan butan hangzik (en se a neten elem az eletem) de ha 2017ben valakinek van 7 millio kovetoje instagramon arra mar ralehet mondnai hogy nemzetkozi sztar, vagyis hogy ismertebb.csababarca írta:nem úgy értette, hogy előrébb van, de hogy jelenleg a legismertebb magyar az tény.Bob_Marley írta:Neroval nem értek egyet, hogy előrébb van, mint egy sportoló vagy bármi
de legyen top 3.
nagyon sok vs modellt el tudnék viselni az ágyamban...akár egy éjszakára is. és nem tartanám őket kurvánakrecrea írta:Nem véletlen szerepelnek egyes lányok annyit a médiában, kezdve az ex Victoria Secret modellektől a Miss Universe szereplőkön át, és nem is poénből gyűjtögetik az insta követőket meg lájkokatgondolom azért valaki sejti a választ.
Palvin Barbi valszeg a legdrágább luxusprosti itthon, nekem igazából csak egy bajom van vele...hogy nincs rá pénzem.
nem úgy értette, hogy előrébb van, de hogy jelenleg a legismertebb magyar az tény.Bob_Marley írta:Neroval nem értek egyet, hogy előrébb van, mint egy sportoló vagy bármi
Mert a média felkapja. A kutyát nem érdekelné, keveseket kivéve, hogy éppen mit tesz, csinál, de a lapot el kell adni, vagy a műsornak néző, fogyasztó kell és sajnos mind1 milyen áron. Lehet azt mondani, hogy a saját élete és ha ez jó neki, akkor tegye. Ok, na de mi közöm nekem ehhez? Amikor a sportoldalon is ez a celeb hangzatos címmel szerepel és beletolakodik a pofámba, ha akarom, ha nem. Márpedig ha igen, akkor véleményt is lehessen mondani róla és bizony ezt is viselnie kell. Hozzátéve, hogy a média nagyban befolyásolja a véleményeket, bárkiről is van szó. Legtöbbször besorolja valamilyen vonulatba és onnantól azt a képet erősíti és nem feltétleül ezek alapján kell véleményt formálni valakiről, akit igen csak felületesen ismerünk.Tromort77 írta:De amúgy, és?Messias2 írta:Én annyit tudok róla ismerősöm által, hogy lenyeli a kicsi Barbi.
Pont nem akarom védeni és a postja undorító volt, de mindenki saját döntése, hogy mit csinál. Ha neki jól esik, akkor az ne fájjon másoknak.
Nem Neked szól, de számomra vicces, hogy ha ilyen karakterekről van szó akkor hirtelen mindenki milyen erkölcsös lesz.