Fordítani kell a 2.játékrészben!
az jóóóóóóóóóóóóóóOrdog írta:Hajdú Béééé fogja közvetíteni...
meglincsellekantiimperialista írta:Jó kis vitát indítottamEz tetszik!
De szerintem Kakát Aimar helyett inkább Tevezzel kellett volna összehasonlítani, mert Tevez már játszott is. Így pedig:
Tevez - Kaká x
Messit meg azért írtam a felsorolás végére, mert ő még annyira keveset játszott - nem csak a vb-n, egyébként is - hogy nem lehet megítélni, mennyit tud. Persze mindenki odavan érte, de azért még semmit nem tett le az asztalra. Volt egy-két jó meccse, és annyi. Csak mi, Barca-szurkolók elfogultak vagyunk vele szemben.
Cooltiszo írta:Azért nem mindenkire mondja sztem Maradona hogy Messi az utóda, most is számonkérte Pekernant, hogy Messi miért nem kérte hogy miért nem kezdQ....
minden stimmel csak annyi nem, hogy én komálom őket...antiimperialista írta:Rohadt svájciak! Amúgy is utálom őket, most meg még a telitalálatomat is elcseszikCsak pár percen múlt...
Én most a felnőttek közötti teljesítményére gondoltam. Egy év (amelynek elég nagy részét kihagyta sérülés miatt) nem elég ahhoz, hogy nagy sztárnak lehessen nevezni.HAnonymus írta:Meg pl azok a bácsik akiktől az U-20as VB legjobb játékosa címért 18 évesen duplaannyi szavazatot kapott mint a második helyezett...antiimperialista írta: Messit meg azért írtam a felsorolás végére, mert ő még annyira keveset játszott - nem csak a vb-n, egyébként is - hogy nem lehet megítélni, mennyit tud. Persze mindenki odavan érte, de azért még semmit nem tett le az asztalra. Volt egy-két jó meccse, és annyi. Csak mi, Barca-szurkolók elfogultak vagyunk vele szemben.
Meg pl azok a bácsik akiktől az U-20as VB legjobb játékosa címért 18 évesen duplaannyi szavazatot kapott mint a második helyezett...antiimperialista írta: Messit meg azért írtam a felsorolás végére, mert ő még annyira keveset játszott - nem csak a vb-n, egyébként is - hogy nem lehet megítélni, mennyit tud. Persze mindenki odavan érte, de azért még semmit nem tett le az asztalra. Volt egy-két jó meccse, és annyi. Csak mi, Barca-szurkolók elfogultak vagyunk vele szemben.
Akkor én álmodtam, hogy a Juve ellen varázsolt és mekkora király volt a Chelsea ellen idegenben? (főleg a kapufája)? Az meg, h a real ellen mit művelt idegenebn ugye csak smafu..antiimperialista írta:Persze, de igazán nagy meccseken még nem játszott. Egy-két év múlva lehet rá azt mondani, hogy klasszis. Most még csak egy tini, aki óriási tehetség, és nagyon kiemelkedik a saját korosztályából.sub_bass írta:Na ez azér kicsit durva! Ha idén megnézed, mikor játszott, szinte mindig ott volt a szeren! És nem csak 1-2 meccsen játszottantiimperialista írta: Persze mindenki odavan érte, de azért még semmit nem tett le az asztalra. Volt egy-két jó meccse, és annyi.![]()
Persze, de igazán nagy meccseken még nem játszott. Egy-két év múlva lehet rá azt mondani, hogy klasszis. Most még csak egy tini, aki óriási tehetség, és nagyon kiemelkedik a saját korosztályából.sub_bass írta:Na ez azér kicsit durva! Ha idén megnézed, mikor játszott, szinte mindig ott volt a szeren! És nem csak 1-2 meccsen játszottantiimperialista írta: Persze mindenki odavan érte, de azért még semmit nem tett le az asztalra. Volt egy-két jó meccse, és annyi.![]()
Na ez azér kicsit durva! Ha idén megnézed, mikor játszott, szinte mindig ott volt a szeren! És nem csak 1-2 meccsen játszottantiimperialista írta: Persze mindenki odavan érte, de azért még semmit nem tett le az asztalra. Volt egy-két jó meccse, és annyi.