hajnesz írta:
Meg szegény Messi, milyen rossz neki, mindenki ellene van, szövetkezett ellene a világ, ezt kihagytad.
Hogy ne legyen teljesen Off, ilyen gyenge argentin válogatottat már régen láttam... Elég gyér a felhozatal majdnem minden poszton, ahol meg lenne minőség, ott meg el vannak szálva az emberek (Dybala, Agüero). Mindenesetre Perut a mezőkövesdi ifikkel is meg kellett volna verni Messinek, akármennyire is csapatjáték a foci. Egyszer kell villanni, és kész, 1-0, Machék meg hátul lepörgetik a meccset. Hálistennek semmi sincs veszve, nagyon remélem kijutnak...
Nem tudom mitől látod gyengének. Végig néztem a meccsüket Peru ellen utólag és a topickban leírt hibákat figyeltem kimondottan. Végig irányították a meccset. Legalább 6-7 helyzetük volt, amiből egy kapufa + a távoli próbálkozások. Perunak egy helyzete volt + egy szabadrúgás. 3 olyan helyzete volt az argentínoknak, hogy a kapusba lőtték. Nem védte kézzel egyiket sem, egyszerűen belerúgták.
MNS-nek abban igaza van, hogy volt legalább két olyan szituáció, mikor visszatehették volna neki (ahogy Alba szokta) és mind kettőnél nagyvalószínüséggel gól. Minden helyzetük, lehetőségük tőle indúlt. Az eszet és a fazont most is ő adta meg. Még azt sem mondanám, hogy takarékon volt, mert hajtott és akart nagyon. Elöl viszont rendre rosszul döntöttek a társai. Ezen a meccsen a helyzetkihasunálásuk volt tragikus, nem a játékuk. Ugyan ennyi helyzetből Leo 2-3-at biztosan eltett volna, csak ha ő osztja a labdát, akkor így nehéz, főleg, ha vissza sem kapja. Nem játszottak rosszul egyáltalán.