recrea írta:Kíváncsi lennék, h mi van azokkal, akik itt megosztották a szerelmi bánatukat, ketten is voltak szinte egy időben, de már nem emlékszem kik. De érdekelne, h továbbléptek v visszamentek a lányhoz

6 év után szakított velem barátnőm, egy 1 hónapos facebook beszélgetés miatt. Én azóta is tartom a testvéreivel a kapcsolatot, nem tudok exemről semmit, egyszerűen ők is szeretnek engem, meg én is őket.
Tavaly nyár végén történt a szakítás, azóta túlestem egy 1,5 hónap alatt történő 17 kg súlyvesztésen, ami duplán visszajött és megint lement. 2 munkahelyi elájuláson, ahol kórházba vittek azonnal munkatársaim. Emellett a pajzsmirigyem a folyamatos jojótól szétment, egy rutin műtétet hajtottak végre. Barátaimmal csökkent a kapcsolatom, de tartották bennem a lelket, csak ugye több, mint 1 éve történt és én nem tudtam azóta sem felejteni, igazából megunták, hogy állandóan rossz a kedvem. Folyamatos depresszió, önsajnálat, folyamatos öngyilkossági hajlam, amihez "szerencsémre" gyáva vagyok, de nem látom és nem értem miért élek. Egyetemen 1 db tantárgyam van, passziváltattam magam. Eljárok dolgozni, ott azért odafigyelek, nehogy gond legyen. Fociztam megyei szinten, abbahagytam. Azóta természetesen nem volt kapcsolatom, még komolytalan sem, nem lettem homokos, csak akkorát csalódtam a nőkben, hogy elment a kedvem mindenféle párkapcsolattól (második megcsalás és az utolsó volt ez)
Napom: munka, eurobarca, kis face, alszom, kb.
Tudom ez nagyon depisnek hangzik, azt is, tudom, hogy mit kellene tennem, de nem jó kimozdulni, nem sajnáltatom inkább magam (csak most nektek, ha már kérdezted), hazajövök és senkit sem zavarok.
Akor nagyon kiállt mellettem a családja, exem kb haza sem járt egy időben hozzájuk, de ahogy látom instán (igen, nem bírom megállni), már happy minden, szeret mindenki-mindenkit. Csak én várom a kaszást. Sza.r életfelfogás, nem ismertetek előtte, élettelteli, vidám srác voltam, most meg az ellenkezője.
29 éves vagyok, lassan 30.
Amúgy visszamenni soha a büdös életbe nem mennék vissza, viszont más meg nem kell, ördögi kör