Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki hibáztatja. Sz.rrá keresi magát és még dolgoznia se kell.visca el barca írta: - arda továbbra is happy, esze ágában sincs elmenni, pedig most a fener vinné
Petr írta:Újságírónak?palesz77 írta:A hírek szerint a Sport kölcsönvenné télen Gomest - opcióról is olvastam -, aki pedig szívesen menne, mert kint akar lenni a VB-n. A klub is keresne egy jó megoldást. Van érdeklődő a PL-ből is.
Olvastam VEB a hsz-ed, kezdtem elszomorodni, hogy tuti nem olvastad el az enyém, azért írtad a Juvét le újra, erre látom mit írtam..visca el barca írta:- a coriello szerint a juve is vinné gomest de megvennék, lehetőleg ócsón'
pletykákból sosincs hiány csak nem merem már beírni mert vki majd megint megszólpalesz77 írta:Kis pletykák:
A hírek szerint a Sport kölcsönvenné télen Gomest - opcióról is olvastam -, aki pedig szívesen menne, mert kint akar lenni a VB-n. A klub is keresne egy jó megoldást. Van érdeklődő a PL-ből is.
Mundo szerint meg Griezmannál érdeklődtünk, és pozitív a visszajelzés.
Újságírónak?palesz77 írta:A hírek szerint a Sport kölcsönvenné télen Gomest - opcióról is olvastam -, aki pedig szívesen menne, mert kint akar lenni a VB-n. A klub is keresne egy jó megoldást. Van érdeklődő a PL-ből is.
a mundon arról cikkeztek, hogy állítólag kitették coutinhora a 150 millios árcímkét, annyiért vihetjük télen.palesz77 írta:Coutinho ügynökét a PSG sportigazgatójával látták. Gondoltam elfér itt a topicban, mégis csak napi 500 hír van a brazilról. Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogy hogy fizetnék ki egy nyáron Mbappét és Coutinhot..:
A csávó egyben Marquinhos ögynöke is, illetve Oscar-é. Oscar pedig elvileg már pedzegette, hogy húzna egy Paulinho-t, mert nem igazán jön be neki Kína.palesz77 írta:Coutinho ügynökét a PSG sportigazgatójával látták. Gondoltam elfér itt a topicban, mégis csak napi 500 hír van a brazilról. Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogy hogy fizetnék ki egy nyáron Mbappét és Coutinhot..![]()
De mindegy, jöhet az Eriksen saga akkor.
Coutinho megy egy évre kölcsönbe talán,mimt bappe és kész is.palesz77 írta:Coutinho ügynökét a PSG sportigazgatójával látták. Gondoltam elfér itt a topicban, mégis csak napi 500 hír van a brazilról. Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogy hogy fizetnék ki egy nyáron Mbappét és Coutinhot..![]()
De mindegy, jöhet az Eriksen saga akkor.
Alena-Gomes csere még oké, de Arnaiz mivel lenne jobb Denisnél?Samper írta:Alena, Arnaiz be - Gomes, Denis ki.
még viccnek is rossz.. ne ájuljunk már el egy Murcia elleni meccstől. Majd lesz még bizonyítási lehetőség, de ez kb szint alatti volt mindenki részéről..Samper írta:Alena, Arnaiz be - Gomes, Denis ki.
arnaiz se volt egy nagyszám. okés volt egy jó eldurrantott lövése, de kb ennyi. az első félidőben 2x ha hallottam a nevét.Samper írta:Alena, Arnaiz be - Gomes, Denis ki.
Kell a pénz védőre, nevetséges amit csinálnak, egész szezonban 0 védelem.visca el barca írta:http://www.sport-english.com/en/news/ba ... ry-6370810
Miért, ezzel ki nem ért egyet?csababarca írta:tudom,de itt vigyázz az ilyen kijelentésekkel.daffy írta: Bale olyan hozzá képest,mint akinek seprűnyél van a seggében. Bappe tök laza srác,Bale pedig egy gyenge ProEvolutionSoccer animáció. A szigetre való,mint az összes brit focista.
Klosét is össze lehet hasonlítani Ronaldoval és kihozni,hogy ő több gólt lőtt a vb-k során.csababarca írta: tudom,de itt vigyázz az ilyen kijelentésekkel.
tudom,de itt vigyázz az ilyen kijelentésekkel.daffy írta: Bale olyan hozzá képest,mint akinek seprűnyél van a seggében. Bappe tök laza srác,Bale pedig egy gyenge ProEvolutionSoccer animáció. A szigetre való,mint az összes brit focista.
Bale olyan hozzá képest,mint akinek seprűnyél van a seggében. Bappe tök laza srác,Bale pedig egy gyenge ProEvolutionSoccer animáció. A szigetre való,mint az összes brit focista.csababarca írta:Hiába volt Bale a pl arca, meg ott jó, kanyarban sincs tehetségre se Céhez, se Mbappéhoz pl.
Én nem vitatkozom, majd az idő bebizonyítja, illetve maga a gyerek hogy mennyit is ér. ENgem nem érdekelnek a számai, nem azok alapján győzött meg.
Ha már Balet felhoztad, nézd meg a PrimeBalet a mostani MBappét, és figyeld a mozgásukat, labdaérintéseiket, stb dolgokat, amik nem számmal mérhetőek.
Én tartom, hogy ha a real leteszi neki a nagy fizut, akkor most ott játszik, ha mi bejelentkezünk, és lerakjuk a Monaconak a pénzt, MBappénak a nagy fizut akkor meg itt játszik.
Innen indult az eszmecsere, nem onnan hogy megérte e volna vagy sem.
Arra nincs semmi bizonyíték, hogy a fizuja miatt nem igazolták le. Amikor kiderült hogy 99% hogy megy a PSGhez akkor jött 1 hír, hogy hát persze, Mbappe elment Madridba leültek Perezzel, elmondta hogy ofc a Realba menne legszívesebben de a Párizs mekkora fizut ajánl, ls ha megadják akkor irány Madrid, erre Perez felállt kezet fogott vele, majd elköszönt tőle. Eléggé mese szagú az egész.csababarca írta:
most akkor csak igazam van a fizetési igényeiről nem?
kicsit ellentmondásos amit írsz.
Pont ezt mondtam hogy a realba is azért nem ment, nem a 180 miatt. röhögve fizette volna Perez ki azt a pénzt. valamiért nem kellett nekik, amiben a fizu is közre játszhat, meg Zidane kitartott Benzema mellett.
most akkor csak igazam van a fizetési igényeiről nem?optimus írta: Erre a fizus cuccra ha jól tudom semmi bizonyíték nincs, újságok hozták le, azok alapján meg már Cou is nálunk játszik. És még az is úgy volt megírva, hogy a Real kifizetné ugyanazt a pénzt amit a Monaco, csak a játékossal nem sikerült megegyezni a fizuról. - És ha jól emlékszem igen hangzatosan volt az a cikk maga is megírva, hogy Perez felállt és megköszönte neki, és megmutatta hol az ajtó. jaham. - Fizuról nem is beszélve, mert így is teljesen el vannak nálunk szálva a fizetések, jó lett volna még egy 19 éves gyereknek kétszer annyit adni mint Iniestának.
Úgy húztak volna le minket mint a szemét, sokan itt is sírdogáltak hogy ez a 105+40 milyen sok pénz egy 21éves gyerekért, akinek másfél felnőtt szezonja van, abból 1 teljes a Dortmundban, akkor a fix 180 egy olyan gyerekért akinek fél szezonja volt a Monacoban...