Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyepest inkább hanyagoljuk,vicces fiú,vicces teljesítménnyel.Futo'o Balázs írta:Pedig olyan jól érzi a kaput, ráadásul Larssonnak is olyan labdákat osztogatna, úgy megértik egymást.LG írta:Gyepi sajnos csak állom, 1 ilyen goleros védot nem addnak konnyen...s ráadásul o valoszinu a margité lesz.![]()
![]()
![]()
De ha őt nem sikerül akkor védekező kp-nak ott van Halmai Gabi. Annak a dánnak (Az Eb-győzelem után) olyan szépen ketté törte a lábát
Pedig olyan jól érzi a kaput, ráadásul Larssonnak is olyan labdákat osztogatna, úgy megértik egymást.LG írta:Gyepi sajnos csak állom, 1 ilyen goleros védot nem addnak konnyen...s ráadásul o valoszinu a margité lesz.![]()
![]()
Gyepi sajnos csak állom, 1 ilyen goleros védot nem addnak konnyen...s ráadásul o valoszinu a margité lesz.Futo'o Balázs írta:Vagy Gyepes GabiLG írta:Ebben az esetben Gabriel Batistuta!!!Futo'o Balázs írta: Jó akkor cseréljük el Sylvinhora. Hihetetlen már nem elég elviselnem a Gáborokat a saját otthonomban (2/3-os többségben vannak) már itt is elkezdenek terrorizálni.
Cruzt meg hagyjuk csak békén az Interben, akkor már inbább Tomasson-t kívánd
Vagy Gyepes GabiLG írta:Ebben az esetben Gabriel Batistuta!!!Futo'o Balázs írta:Jó akkor cseréljük el Sylvinhora. Hihetetlen már nem elég elviselnem a Gáborokat a saját otthonomban (2/3-os többségben vannak) már itt is elkezdenek terrorizálniLG írta: Felejtsd el!!!!!!!!! Engem is így hívnak!!!!!! Gabri marad, jo?
Hallod Rijkaard!!! Cruzt hozd! Jo?
Szoval meglehet írni, h Cruz jon!![]()
![]()
.
Ebben az esetben Gabriel Batistuta!!!Futo'o Balázs írta:Jó akkor cseréljük el Sylvinhora. Hihetetlen már nem elég elviselnem a Gáborokat a saját otthonomban (2/3-os többségben vannak) már itt is elkezdenek terrorizálniLG írta:Felejtsd el!!!!!!!!! Engem is így hívnak!!!!!! Gabri marad, jo?Futo'o Balázs írta: És ha már lehet válogatni akkor azt üzend neki, hogy cserélje el Henry-t Gabrira
![]()
.
Jó akkor cseréljük el Sylvinhora. Hihetetlen már nem elég elviselnem a Gáborokat a saját otthonomban (2/3-os többségben vannak) már itt is elkezdenek terrorizálniLG írta:Felejtsd el!!!!!!!!! Engem is így hívnak!!!!!! Gabri marad, jo?Futo'o Balázs írta:És ha már lehet válogatni akkor azt üzend neki, hogy cserélje el Henry-t GabriraBoixos írta: miért nem üzensz neki, h most kit vegyen meg? hátha előrébb tartanának.
![]()
Felejtsd el!!!!!!!!! Engem is így hívnak!!!!!! Gabri marad, jo?Futo'o Balázs írta:És ha már lehet válogatni akkor azt üzend neki, hogy cserélje el Henry-t GabriraBoixos írta:miért nem üzensz neki, h most kit vegyen meg? hátha előrébb tartanának.LG írta:Rijkaard álandoan utánoz! Megvetttem a CM4ben Giot, erre nem o is megvette? Igy volt ez Etooval, Decoval és Edmilsonnal is...
És ha már lehet válogatni akkor azt üzend neki, hogy cserélje el Henry-t GabriraBoixos írta:miért nem üzensz neki, h most kit vegyen meg? hátha előrébb tartanának.LG írta:Rijkaard álandoan utánoz! Megvetttem a CM4ben Giot, erre nem o is megvette? Igy volt ez Etooval, Decoval és Edmilsonnal is...
miért nem üzensz neki, h most kit vegyen meg? hátha előrébb tartanának.LG írta:Rijkaard álandoan utánoz! Megvetttem a CM4ben Giot, erre nem o is megvette? Igy volt ez Etooval, Decoval és Edmilsonnal is...
Ilyen csapattal nem nehéz...Melkor írta:Most olvastam, hogy a NS szavazásán ő lett az év edzője!!
Gratulálok!!!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=69481&oldal=3
Jaja korán ítéltük el,Laportanak természetesen igaza lett....Barcaforever írta:Ide nem ír senki.Pedig ha ő nem lenne.Ki tudja hol lennénk.Fúúúúúúúú.Emlékeztek tavaly ienkor kicsit más volt a helyzet.Közülünk mindenki írta h takarodjon Rijkaard.Laporta ki állt mellette és igaza lett.