Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mar tenyleg nagyon az “érdekesség” kategóriába tartozik 2 csoportmeccsel a vége elott a 16 párosítását jósolni.MessiNeymarSuarez írta:https://scontent.fiev1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A6D1362
Érdekesség:
Valaki kiszámolta, hogy a jelenlegi állás szerint milyen párosítások lehetnek, és mennyi eséllyel.
Eszerint a legesélyesebb egy Barca-Chelsea.
Nem elég, hogy egy nagy nulla volt a meccs, még 1 hónapra el is vesztettünk két embert. Roberto az igazi érvágás.S.Agüero írta:Hivatalos: Sergi Roberto 3-5 hétre sérült le.
Hivatalos: a tegnapi meccsen Gomes is lesérült, 3-4 hétig nem játszhat.
Pont ezt írtam én is az élő topikban. Totál kilehetett venni, hogy mindenki egymás hegyén-hátán volt, és össze-vissza mozgott mindenki, már amikor hajlandóak voltak futni. Nagyon vissza adja ez a kép a látottakat. Nem értem mit akart ezzel Valverde meg a játékosok..visca el barca írta:ez a tegnapi felállás megint mi volt te jó ég.
mindenki teljesen össze-vissza a pályán, egymás hegyén hátán az emberek, se taktika, se elképzelés. egyébként meg uo. gyengén játszottunk mint eddig, csak most nem jött az öngól/messi gól. mind1, itt és most belefért az X.
Sergi Roberto (Duli) Semedo nyakán, ötletem nincs minek, ha azt szeretnénk, h játsza be az egész jobb oldalt...de lehet, h csak én szeretném ezt.visca el barca írta:ez a tegnapi felállás megint mi volt te jó ég.
mindenki teljesen össze-vissza a pályán, egymás hegyén hátán az emberek, se taktika, se elképzelés. egyébként meg uo. gyengén játszottunk mint eddig, csak most nem jött az öngól/messi gól. mind1, itt és most belefért az X.
Talán olyan szempontból mindegy a mai iksz, hogy a Sporting ellen otthon úgy is nyernünk kell, mert szórakoztatni kell a közönséget. Torinóba pedig nem mehetünk úgy ki, hogy el van döntve a csoport, verjenek agyon minket nyugodtan, mert az meg presztízsveszteség (bár a tavalyi év kieséses meccsei meg a szuperkupa után már mindegy).Normandia írta:Talán egy 0:1 lehetett volna és nem kellene izgulni a csoportelsőségért annyira, mint így. Az első meccsen tapasztaltak szerint jöttek ki a srácok, ahol a görögök semmit sem mutattak. Most is csak annyit, amit a dekoncentráltságunk engedett nekik. Sokadszorra bizonyosodik be, hogy hajlamosak vagyunk félvállról venni könnyebbnek ígérkező meccseket, amin aztán nem bírunk üzemi hőfokra kerülni szükség esetén.
Talán egy 0:1 lehetett volna és nem kellene izgulni a csoportelsőségért annyira, mint így. Az első meccsen tapasztaltak szerint jöttek ki a srácok, ahol a görögök semmit sem mutattak. Most is csak annyit, amit a dekoncentráltságunk engedett nekik. Sokadszorra bizonyosodik be, hogy hajlamosak vagyunk félvállról venni könnyebbnek ígérkező meccseket, amin aztán nem bírunk üzemi hőfokra kerülni szükség esetén.Cestus írta:Nem ment be semmi, ez van. Elég trágya meccs volt. Botlott a Juve is viszont, így a csoportelsőség meg lesz, ha otthon ütjük a luzitánokat, Torinóban pedig max. szűken kapunk ki.
Így van,tény ,hogy gyenge játék volt ,de minek is kellett volna több ide ? Anno Pep is mindig leadta az ilyen meccseket ,mert felesleges ,nem most kell demonstrálni a tudásunkat.JimmyJump írta:10 éve csoportelsőként jutunk tovább a csoportból, ez most sem lesz másként.Kovbal88 írta:Olyan jó lett, volna végre egy 100%-os csoportkör a Barcától, de nem. Pedig egy győzelemmel nagy esély lett volna a csoportelsőségre. Valamiért nem harapunk.
Azért nem harapunk, mert jelenleg ennyi kell, pontosan ugyanennyire gyengék voltunk Peppel és mindenki mással is egy őszi, csekély téttel bíró idegenbeli meccsen.
10 éve csoportelsőként jutunk tovább a csoportból, ez most sem lesz másként.Kovbal88 írta:Olyan jó lett, volna végre egy 100%-os csoportkör a Barcától, de nem. Pedig egy győzelemmel nagy esély lett volna a csoportelsőségre. Valamiért nem harapunk.
Ezzel az erővel tripla annyi kapott gólunk is lehetne, mert sokszor nem rajtunk múlt, meg Ter Stegen is mennyi bravúrt hozott. Szóval ezek kb. kiegyenlítik egymást szerintem.nemespatro írta:Azért az a 10en valahány kapufa (liga és bl ) amit a kommentátor említett nem semmi. Kis szerencsével nagyobb különbségű győzelmeink is lehettek volna, és akkor egészen másként beszélnénk a csapatról.
nem tudom, nem az én dolgom.Nero. írta:Na de akkor nem az a helyzet, hogy el kéne kezdeni bevásárolni? És akkor még pótolni kell majd Iniestát meg Suarezt is.Denis meg Dulifuli sokadszorra bizonyítja, hogy egy közepes szintre se képesek.