Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
még mindig idény végén kellene megcsinálni, semmi értelme ennek a 2xfélév dolognakPCsabi írta:Van igény Év szavazására?
Lehet... Ha ezen a képen nem is (mármint az ibrás) , de amikor megláttam azt hittem Ibra...Normandia írta: Nem, a sör volt sok(k).
Nem, a sör volt sok(k).Varatrix írta:
Csak én láttam szellemet az eurobarcán...?
Nekem van.PCsabi írta:Van igény Év szavazására?
Némi odaszólásnak érzem, hogy a soccer-nél egy nő láthatóhank1ee írta:https://www.theplayerstribune.com/" target="_blankCseri írta:Milyen online sport felületeket-elsősorban foci központú- olvastok? (nem baj,ha magyar) Az nso annyira trágya (párt)lap lett...
Ez nem elsősorban fociközpontú, de nyilván a Soccer rovatot olvasom.
Én megszokásból olvasom az NSO-t, tájékozódásnak jó.
https://www.theplayerstribune.com/" target="_blankCseri írta:Milyen online sport felületeket-elsősorban foci központú- olvastok? (nem baj,ha magyar) Az nso annyira trágya (párt)lap lett...
Ilyen nem hiszem hogy van.De az oldalon jobb oldalt szokta írni hogy "Átlagos válaszadási idő" vagy "Tipikus válaszidő".Ha ez néhány óra,akkor valószínű napi szinten,vagy tényleg 1-2 óránként visszaírnak.visca el barca írta:elnézést a láma kérdésért, de nem vagyok otthon a facebookban. lehet vhol látni, hogy az illető mikor látogatta legutoljára az oldalt? (egy boltra írtam rá, de kb 3 hónappal ezelőtti az uccsó bejegyzésük és tudni akarom h használják-e az oldalt)
De, Barcelonában is sok helyen kosz van, London jópár része is igencsak visszataszító, de ezeket a dolgokat helyre hozni pl. nem milliárdos beruházások. Nekem is a csövesek jutottak eszembe, csak nem nagyon erőltettem a témát mert általában "szívtelen kocsog" aki szólni mer értük. Sajnálom őket, de semmi pénzbe nem kerülne "eltakarítani" őket valahova.S.Agüero írta:Miért, ez a többi világvárosban nem így van? Gondolom, hogy NY-ban sem ugyanolyan szép és tiszta a külváros, mint a belváros.Vannak olyan helyek ahol az ember tényleg csak csettint, és őszintén bólogathat hogy ez már nyugati színvonal, de sok helyen van még mire gyúrni.
Mindenféle rasszizmus nélkül, de komolyan sajnálom azokat a vidéki magyarokat, akik olyan helyen élnek ahol sok a cigány, és kvázi az egész életük egy káosz a cigányok viselkedése miatt.Sorsod Borsod
Miért, ez a többi világvárosban nem így van? Gondolom, hogy NY-ban sem ugyanolyan szép és tiszta a külváros, mint a belváros.Vannak olyan helyek ahol az ember tényleg csak csettint, és őszintén bólogathat hogy ez már nyugati színvonal, de sok helyen van még mire gyúrni.
Ha egyáltalán még lesz nyugdíj akkor, de ha lesz is akkor is valóban kb. kenyérre se lesz elég.Nemsokára nyugdíjba mennek a Ratkó-korszak gyermekei, lesz meglepődés, mikor szüleink szembesülnek azzal, h adott hónapban vagy a gázszámlát fizetik be vagy vacsoráznak, a kettő együtt sajnos nem fog működni, így a “mi” nyakunkon zúdul majd az eltartásuk, ami egyébként rengeteg társadalomban alap. És nem nyúlnak hozzá, lesz majd szidva az a kormány, amelyiknél összeomlik a rendszer![]()
nehéz. legalábbis én most ezt látom magamon, hogy oké, dolgozom, de hogy mikor tudok önálló lakást venni vagy házat építen
Kedvenc városom nekem is, legszebb emlékek nyilván odakötnek meg szeretem is, csak megmutatkoznak a pitiáner dolgok. Pl. múltkor a VII. kerületben jártam és egy hentes meg virágbolt közötti fal, teljesen levolt graffitizve de elég csúnyán nézett ki. Már régóta úgy volt, kérdeztem a hentest hogy miért nem szedik le onnan, nagyon sokat ront az összképen. Azt mondta ő a virágboltostól várja el, hogy elintézze, a virágboltos meg tőle. Ahelyett hogy ketten összefognának és két óra alatt megoldanák ezt a filléres dolgot, vagy valamelyik félre tenné a büszkeségét és megcsinálná magától, inkább úgy hagyják Budapest egyik legszebb kerületében ahol amúgy hemzsegnek a túristák. Ez pl. egy klasszikus magyar eset, de pestiként tudnék még mesélni ezer hasonlót.Budapest és az itteni környezet és emberek segítettek azon túl, hogy magamtól is felismertem néhány dolgot, ami korábban nem esett le.
no para, 4 évente választások, olyankor kapnak minden jót a nyugdíjasok.recrea írta: Nemsokára nyugdíjba mennek a Ratkó-korszak gyermekei, lesz meglepődés, mikor szüleink szembesülnek azzal, h adott hónapban vagy a gázszámlát fizetik be vagy vacsoráznak, a kettő együtt sajnos nem fog működni