Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kipukkanhatnak nyugodtan mondjuk úgy, hogy a RM előtt menjenek 1 ponttal..davi10 írta:2,25-ért megraktam a Valenciát, hogy nekem ez a mai win-win szituáció legyen.
Mivel csak pár ezerrel raktam, ennek még jobban is örülök.
Nem értettem a magas oddsot, ahogy azt sem, hogy miért pont most és miért pont egy Getafe ellen botlanak, de remélem most egy kicsit kipukkadnak, annak ellenére, hogy sokkal szívesebben látnám őket a 2. helyen (persze utánunk, mint bármelyik Madridot.
Még mindig a Madridra kell figyelnünk,8 pont ide oda. Nem fogja bírni a szezon végéig a Valencia. Vezet is a Getafe,10 emberrel is jobbak.hdavid írta:Alig nyomják a bírók a Valenciat is... Nevetséges
előbb-utóbb úgyis kipukkadnak, szóval nyomhatják őkethdavid írta:Alig nyomják a bírók a Valenciat is... Nevetséges
De azert meg mindig igen messze all az igenyestol.palesz77 írta:Atma meccset nem tudom ki nézte, de jó kis csörte volt. Griezmann kegyetlen nagyot játszott, a belső Messijét előhozta, szórta egymás után a jobbnál jobb labdákat a kiugró társaknak, mellette ő is duplázott. Jót tett neki az emberibb frizura úgy tűnik.
Nem hiszek az ilyenekben, a visszajátszáson látszott, hogy a partjelző rosszul helyezkedett, nem egyvonalban volt. Ettől függetlenül tényleg nehéz volt ezt nem látni, még a bírónak is...Nero. írta:Nem dőlhet el túl korán a bajnokság, tartani kell a nézettséget a PLel. Túl sok pénz van a TVs jogdíjakban ahhoz hogy mi már januárban bajnokok legyünk
Ez nem hiba volt, ezt onnan bárki látta volna hogy bent volt.
A félidős sztorit cáfolta a Sevilla, már a héten közölte Berizzo a játékosokkal.Nero. írta:Nyilvan minden rak szomoru meg veszelyes, de ha jol tudom a prosztataraknal eleg nagy az esely hogy hamar rendbe jon az ember. Ez a felidobe mondta be 0-3nal, meg hogy a Barca felajanlja a segitseget inkabb ilyen marketing duma szerintem. Majd erre specializalodott dokik meggogyitjak, nem a Barca sportorvosai.Berizzonál prosztatarákot diagnosztizáltak,
Nyilvan minden rak szomoru meg veszelyes, de ha jol tudom a prosztataraknal eleg nagy az esely hogy hamar rendbe jon az ember. Ez a felidobe mondta be 0-3nal, meg hogy a Barca felajanlja a segitseget inkabb ilyen marketing duma szerintem. Majd erre specializalodott dokik meggogyitjak, nem a Barca sportorvosai.Berizzonál prosztatarákot diagnosztizáltak,
Barça offer their medical team to help Sevilla coach Berizzo, who is diagnosed with cancer, in any way necessary. [md]palesz77 írta:Berizzonál prosztatarákot diagnosztizáltak, műteni is fogják hamarosan elméletileg. Durva.
Spain's competition committee removed Suarez's yellow card, however, Pique's was upheld and he will miss the game against Valencia on Sunday. [sport]gg86 írta: Előbb mentenek fel a vádak alól egy sorozatgyilkost, mint hogy a mi bármilyen fellebezésünket pozitívan bírálják el.
ab1daL írta: Valamint mi meg fellebbezünk Piqué sárgája miatt.
Igen a Valencia fejben lett összerakva, de ott nagyon. Egy nulla Parejonak végre nem kell szégyellnie a kapitányi karszalagot. Illetve Mina a következő eladható Alcacer lehet...Cestus írta:Ha sikerül felpörögnünk, győzni fogunk. A két keret között óriási különbség van azért.