Elég gyanús, h nem.S.Agüero írta:Messiék akkor a plusz pihenő miatt nem is lesznek a Celta ellen?
Spanyol Kupa & Szuperkupa
- visca el barca
- Presidente del Barça
jó belehúztak nekünk, de mind1, meg kell oldani. nekem pl igenis fontos h vhogy megint megnyerjük
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Meg kéne oldani a Celtát azért, de amugy zsinórban 3 CdRr nyertünk ha idèn nem sikerül egy kicsit se érdekel.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Mondjuk annyira nem kell félni tőlük,hétvégén is a saját bohóckodásunknak és szerencsétlenségünknek volt köszönhető az x,nem azért mert nem tudtuk őket feltörni vagy ilyenek. Máskor az a meccs 4-1,vagy több. Két meccs amúgy is nekünk kedvez szerintem. Persze papíron volt könnyebb ellenfél,de még mindig jobb mint a Tico plMessiNeymarSuarez írta: Ez tény, legalább gyakorolhatjuk a kontrák védekezését...Azért jól jött volna ha még egy menetet pihenhetett volna a kezdőcsapat, de ez van.
Remélem cserébe jövő héten szerencsénk lesz a BL sorsoláson, és nem kapunk bele az egyetlen igazán kemény ellenfélbe(feltéve persze ha a Chelsea első marad)

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jól le vannak maradva, mert utoljára a 2014-15-ös szezon Király Kupájában volt ágSinya22 írta:A Digisport kommentátorai szerint igen,egyébként nem.Tavaly vagy azelőtt még a negyeddöntőben is nyomatták,hogy megvan az ág a döntőig,nem tudom,hogy nem szólt nekik senki.hdavid írta:És most hogy lesznek ágak ha továbbjutunk jön a reál?

Szerintem idén is eljátsszák, aztán majd mindenki meglepődik.
JimmyJump: Ez tény, legalább gyakorolhatjuk a kontrák védekezését...Azért jól jött volna ha még egy menetet pihenhetett volna a kezdőcsapat, de ez van.
Remélem cserébe jövő héten szerencsénk lesz a BL sorsoláson, és nem kapunk bele az egyetlen igazán kemény ellenfélbe(feltéve persze ha a Chelsea első marad)
Szokásos sorsolás formánk, kellemetlen ellenfél. Mondjuk zsinórban három győzelem után könnyen el tudom engedni ezt a sorozatot, ha úgy alakul.
A Digisport kommentátorai szerint igen,egyébként nem.Tavaly vagy azelőtt még a negyeddöntőben is nyomatták,hogy megvan az ág a döntőig,nem tudom,hogy nem szólt nekik senki.hdavid írta:És most hogy lesznek ágak ha továbbjutunk jön a reál?

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jól bele nyúltunk, a 2 nagy Madrid másodosztályút kapott, de lehetett volna azért rosszabb is pl. egy Valencia-valSinya22 írta:Celta Vigo-Barca a következő fordulóban. Hát,lehetett volna könnyebb,de legalább vissza lehet vágni a múltkoriért
hdavid:Nem, nincsenek már ágak, minden fordulóban sorsolás van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.12.05. 13:21:36-kor.
Celta Vigo-Barca a következő fordulóban. Hát,lehetett volna könnyebb,de legalább vissza lehet vágni a múltkoriért 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kisorsolták a következő fordulót, a CELTA -t kaptuk.Hát nincs szerencsénk..
Többi páros eddig:
Terraferma-Atleti
Numancia-Real Madrid
Többi páros eddig:
Terraferma-Atleti
Numancia-Real Madrid
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://index.hu/sport/futball/2017/12/0 ... os_biroja/
Remélem jó ez is, Nyiri már linkelte 9 előtt a La Liga topicban.
41. percben gondoltam csak ismételték a nézőknek.
Remélem jó ez is, Nyiri már linkelte 9 előtt a La Liga topicban.

- visca el barca
- Presidente del Barça
nso-n láttam, de most h újrakeresném, az istennek nem találom a cikket...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A képen 41.perc van szerintem, de viszont akkor nem volt tizenegyes a meccsen.visca el barca írta:a valencia elleni vak bíró megint alkotott
erre a kezezésre büntető fújt![]()
https://pbs.twimg.com/media/DP50noIXcAE8OTL.jpg" target="_blank

draw on Tuesday 5 Dec.MessiNeymarSuarez írta:Azt lehet tudni, hogy a sorsolás mikor lesz?

- visca el barca
- Presidente del Barça
a valencia elleni vak bíró megint alkotott
erre a kezezésre büntető fújt
erre a kezezésre büntető fújt

valószínű az első félidőt indokolatlanul húztam le (annyira) de mindegy nekem az kevésbé tetszett, szinte mindent lemásoltak az I. hibáiból, lassúnak, körülményesnek és főleg meddőnek
láttam. aztán a másodikban minden megváltozott, felgyorsult a játékunk és jöttek a szép!! gólok ez már élvezhető foci volt.
lehet hogy elfáradt a kis csapat lehet hogy a becsületgól miatt jobban ki nyíltak mindegy az eredmény és a játék a miénk lett.
Deulofeu szivatása már-már Paulinho-i magasságokban, szerintem indokolatlanul, hagyjatok valamit Suarezre is az jobban ülne
láttam. aztán a másodikban minden megváltozott, felgyorsult a játékunk és jöttek a szép!! gólok ez már élvezhető foci volt.
lehet hogy elfáradt a kis csapat lehet hogy a becsületgól miatt jobban ki nyíltak mindegy az eredmény és a játék a miénk lett.
Deulofeu szivatása már-már Paulinho-i magasságokban, szerintem indokolatlanul, hagyjatok valamit Suarezre is az jobban ülne

- visca el barca
- Presidente del Barça
jah igen, persze h a sociedad volta az, csak már annyira a 7végi meccs van a fejemben hogy aut. celtát írtamab1daL írta:Kis javítás: nem a Celta, hanem a Sociedad esett ki 3-0ás előnyről. Két riválissal már kevesebb így.visca el barca írta:jó kis egykapuzás volt tegnap, ügyes volt mindenki, leszámítva deulofeout. az a gyerek egy igazi antitalentum, soha többet nem akarom tétmeccsen a pályán látni.
nézem az eredményeket, azért az mókás, hogy a celta 3-0ról képes volt kiesni + a bilbao is kitaknyolt

- ab1daL
- Director del Fútbol
Kis javítás: nem a Celta, hanem a Sociedad esett ki 3-0ás előnyről. Két riválissal már kevesebb így.visca el barca írta:jó kis egykapuzás volt tegnap, ügyes volt mindenki, leszámítva deulofeout. az a gyerek egy igazi antitalentum, soha többet nem akarom tétmeccsen a pályán látni.
nézem az eredményeket, azért az mókás, hogy a celta 3-0ról képes volt kiesni + a bilbao is kitaknyolt
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- visca el barca
- Presidente del Barça
jó kis egykapuzás volt tegnap, ügyes volt mindenki, leszámítva deulofeout. az a gyerek egy igazi antitalentum, soha többet nem akarom tétmeccsen a pályán látni.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azt lehet tudni, hogy a sorsolás mikor lesz?
Méltóképpen emlékeztünk a 7 évvel ezelőtti classicora. Jó meccs volt, szép, látványos megoldásokkal. Persze ehhez kellett egy szerényebb képességű ellenfél is, de jó volt látni, hogy nem görcsöltük el (kivéve Deu
). Bravó! 

Már nincs kiemelés a kövi körben.BarcafanTomee írta:Pedig összetettben már 3-0-ra is vezetett a Soci.![]()
A következő körben lesz még kiemelés, vagy már bárki játszhat bárkivel?