de hát a gazzetta milánói lap, miért ne tennék be a bl-résztvevők közé a kedvenceiket (és az inter lenne a bajnok... ugyanmár

Engem is érdekelne!Marci:Nekem a Bl döntő utáni irigység és a Henger valamint Henry dumája nem tetszett!noname írta:Senkinek sincs új híre a Juve-Milan-Fio-Lazio ügyről???
Hat ha megvan a dontes akkor az napokon belull kiszivarog...Gauchomester írta: Nem csak szerinted, ez már köztudott volt, hogy még a VB ideje alatt döntést hoznak, de nem hozzák nyilvánosságra![]()
Azert ezt szerintem nem kene... A Juventus egy nagy multu csapat es nem mondja nekem senki hogy csak csalassal ertek el eredmenyt most bemocskolodott ez igaz de ezaltal meg is tisztulhat. Egyebkent 3 evvel ezelott a Milan is legalabb annyira benne volt ijen vagy hasonlo ugyekben mint most a Juve eleg sok 11-est kaptak 80. perc utan...Cornelius2 írta:AZ EGÉSZ JUVENTUS AZ INTERREL EGYÜTT EGY NAGY HÁNYÁS ÉS ENNYI,GUSZTUSTALAN CSALÓ BANDA!
Nem csak szerinted, ez már köztudott volt, hogy még a VB ideje alatt döntést hoznak, de nem hozzák nyilvánosságraSubinho írta:állítólag tegnap a bíróság lezárta az ügyet. de sztem csak a VB után hozzák nyilvánosságra, nehogy megzavarják ezzel a válogatottat...
meg ha véletlenül megnyerik a VB-t, akkor teljes amnesztiát kapnak...
Szerintem nem fogjak elsimitani az Olaszoknal mindig szigoru buntetesek voltak gondoljunk csak a nemregi Fiorentina ugyre igaz anyagi gondok miatt de D osztalyba soroltak vissza oket de nagyobb csapatoknal is elofordult pl. Milannal a kapusfogadasi ugy mjiatt oket is visszaraktak a B osztalyba.Boixos írta:nem kell azt gondolni, h a játékosok vagy legalábbis egy részük nem volt benne a buliban. vastagon sárosak nem kevesen.
egyébként ha tényleg leesik vmi az olaszoknak, akkor tuti, h elsikálják a dolgot. gigi "aztsemtudommiazafogadásameccsekre" buffon már a gánai meccs után úgy beszélt, mint a világ legnagyobb mártírja.
Sztem meg pont,hogy lesznek ezt nem lehet elsimítani ha az olaszok nem is az UEFA biztos fog lépni sztem nem fogják engedni az érintetteket az európai kupákban de lehet hogy senki sem az Intertotó-kupában pl ha jól tudom már nem is engedték indulni őket ebből komoly büntetések lesznekdoki írta:Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de én nem hiszek bene ,hogy komoly szankciók lesznek.
Az a hat nem kéne oda!lionelmessi19 írta:hoppáRajmó írta:A Juve a harmadosztályban folytathatjaFiginho írta:Valami hír a Juvéról?
hoppáRajmó írta:A Juve a harmadosztályban folytathatjaFiginho írta:Valami hír a Juvéról?
A Juve a harmadosztályban folytathatjaFiginho írta:Valami hír a Juvéról?
Ez érthető, azért mindeni szereti menteni a saját írháját!Boixos írta:nem kell azt gondolni, h a játékosok vagy legalábbis egy részük nem volt benne a buliban. vastagon sárosak nem kevesen.
egyébként ha tényleg leesik vmi az olaszoknak, akkor tuti, h elsikálják a dolgot. gigi "aztsemtudommiazafogadásameccsekre" buffon már a gánai meccs után úgy beszélt, mint a világ legnagyobb mártírja.