Nero. írta:
De most komolyan, kinek kellett volna kapnia?
Tavasszal a bajnokságban is rákapcsolt rendesen.
Szuperkupan hatalmas gólt vert nekünk amugy, plusz lott még egy gólt amikor meg kiállították az tizi volt.
Nálam is Messi a jobb jatekos, de 2017 leginkabb CR éve volt. A szezon végéig meg inkább Neymar volt a húzó emberünk mint Messi.
nálam annak aki kiegyensúlyozott, konstans teljesítményt nyújt.
nem 5 meccsen villog, aztán az éve egészében a csapata leggyengébbje majdnem.
Most nem azért, de a bl győzelmükkor is leírtam, hogy Ramos, Marcelo,Modric, Kross többet tett hozzá az egészhez, mint Ő, csak nyilván ő aratta le megint a babérokat.
a 2014es Tico elleni tizije jellemezte legjobban az egészet, hogy miről szól az ő karrierje, és játéka. a csapat lemosta a matracot a pályáról, eldőlt a meccs, majd berúg egy éényegtelen tizit, és feszít félmeztelenül meg döngeti a mellkasát. és beszélt róla mindenki.
Csak az baromi érdekes nálam, hogy ennyire odaadnak egy elvileg legjobb játékosnak járó díjat.
Elvileg az uefa azért hozta létra a díját, hogy a bl szezont díjazza vele.
Akkor miért erről szól az aranylabda is, hogy semmit nem vesz figyelembe, csak a blt, annak is csak az egyenes kieséses szakaszát.
semmi értelme, lefekdühetett volna a pálya szélére Céer szotyizni januártól március végéig, aztán meg augusztustól decemberig, akkor is ő kapja.
Tudom nem kéne hogy idegesítsen, de ez röhejes nálam, hogy 5-5re állnak egy egyéni díjban Messivel. Egyéni díjban, ahol mégis a csapat győzelmét díjazzák, és az alapján hoznak győztest.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."