Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem rossz gondolat... Ezzel csak az a baj, hogy ami működik az otthoni gombfoci csapatodnál, az egy profi labdarúgó klubnál, -ahol trófeákért harcban kell lenni a végsőkig-ott sajnos ez nem lehet megoldás.Samper írta:Annyira a nagymértékű vérátömlesztés híve vagyok, hogy azt se bánom, ha köztük általam egyébként kedvelt játékosok is távoznak. Kivételek: Messi, Ter Stegen, Umtiti,Alba, Semedo, Paulinho, SR (mint Jolly Jocker)
Elvileg 31.visca el barca írta:mikor nyit a téli transzfer szezon? dec 1-15-31?
Remélem a Liverpoolt viszont sikerül megtörni, legkésőbb a nyáron. Coutinho nagyon kéne.El Pistolero írta:Bale eladásakor sem volt BL, mégis világrekord összegért adták csak oda. Nagyon nehéz üzletelni a Spurssel, jóval többet kérnek játékosaik valódi értékénél.
Jogos , de onnan gondolom hogy a Tottenham mellett már a válogatottban is húzóember, komoly szerepe volt a dánok kijutásában, illetve, őneki a legmagasabb szinten is ki kellene próbálnia magát, ami egy bl esélyes klub, nem egy olyan ami lehet nem is kvalifikálja magát.zola8787 írta: Ha csak párszor láttad, akkor miből gondolod, hogy kinőtte a Tottenham-et? Ilyen szinten valaki meg pont elkapta Gomez 2 jó meccsét és kinőtte a Barcát?
Ha csak párszor láttad, akkor miből gondolod, hogy kinőtte a Tottenham-et? Ilyen szinten valaki meg pont elkapta Gomez 2 jó meccsét és kinőtte a Barcát?barca0417 írta:Arról kinek mi a véleménye hogy Eriksent esetleg viszonylag könnyebben el lehetne majd hozni ha a Tottenham nem indul a bl ben jövőre?
Nem olvastam sehol, csak egy felvetés. Elég jó lenne ő ide?
angol bajnokikat nem tudok nézni, nem ismerem annyira, csak párszor láttam a játékát.
Én személy szerint Coutinhot preferálnám továbbra is, de a dán szerintem kinőtte a Spurst. Mondjuk Couti is a Liverpoolt.
És mégis kit adnánk érte, egy Ardát, vagy Gomest, netalán mindkettőt? Ki az a marha, aki ezt bevállalja?Samper írta:Télen Goretzkát el kéne hozni úgy, hogy nem pénzt, hanem középpályást adunk érte. Mindjárt helye is lenne a keretben.