Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
még tolok rajta egy kicsit.....Messi (az idén) megkapta az aranycipőt...akkor ugye írva vagyon hogy ő a legjobb góllövő! na most akkor vonjuk le CR. pajtitól a góllövést és mi is marad neki?!palesz77 írta:Azt hittem azon már túlléptünk, és már csak a mostani miatt megy a háborgás, de akkor sorry.mess2009 írta:tavaly is ő kapta...
Totál komplexusos lehet a csávócsababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... do-2607441
ezt tényleg így lenyilatkozta? vagy csak szokásos nso-s félrefordítás.
ha tényleg, akkor vísítok a röhögéstől, és egy GoT klasszikus jut eszembe.
"aki túl sokszor hangsúlyozza, hogy ő a király, az nem igazi király".
Simán benne lehet, France Football újságban is benne volt.csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... do-2607441
ezt tényleg így lenyilatkozta? vagy csak szokásos nso-s félrefordítás.
ha tényleg, akkor vísítok a röhögéstől, és egy GoT klasszikus jut eszembe.
"aki túl sokszor hangsúlyozza, hogy ő a király, az nem igazi király".
tavaly is ő kapta...palesz77 írta:Az tavaly volt, ehhez a lasztihiz az EB-nek semmi köze. Ezt a BL győzelemre + gólokra a végén, és a bajnokságra kapta.
????Nero. írta: Nálam is Messi a jobb jatekos, de 2017 leginkabb CR éve volt. A szezon végéig meg inkább Neymar volt a húzó emberünk mint Messi.
Hát nem tudom. Szerintem erre ott lenne a FIFA év játékosa díj, vagy hogy hívják pontosan ma már, fogalmam sincs. Az aranylabda nekem mindig azt a játékost jelentette, aki aktuálisan a világ legjobbja. Zsenialitását nem lehet kétségbe vonni. CR legutóbbi 3 aranylabdájánál ezek mindegyike finoman szólva is erősen kérdőjeles. Gólokra aranycipőt osztottak, a csapatsikerekre meg ott a trófea, amit megnyertek. De az, hogy évi 60 meccsből 35-ön minősíthetetlenül játszik még a saját csapata szurkolói szerint is, az nálam nem aranylabdás.Nero. írta: Akinek a legjobb éve volt. Egyénileg is jol teljesitett, plusz tudott nyerni kupákat úgy hogy ő segítette hozzá a csapatát.
Buffont pl. hogy tolták a BL donto elott, aztán a pali kapott egy négyest és még a VBre se jutott ki. CR meg gólkirály lett a selejtezőkben.
Nero. írta:
De most komolyan, kinek kellett volna kapnia?
Tavasszal a bajnokságban is rákapcsolt rendesen.
Szuperkupan hatalmas gólt vert nekünk amugy, plusz lott még egy gólt amikor meg kiállították az tizi volt.
Nálam is Messi a jobb jatekos, de 2017 leginkabb CR éve volt. A szezon végéig meg inkább Neymar volt a húzó emberünk mint Messi.
Akinek a legjobb éve volt. Egyénileg is jol teljesitett, plusz tudott nyerni kupákat úgy hogy ő segítette hozzá a csapatát. Valamennyire a marketing is szamit, egy Kroosnak soha nem fognak ilyen díjat adni.Stalkyard írta:Akkor ki?recrea írta:
Szerk.: Az aranylabdát még mindig NEM a világ legjobb játékosa kapja, van baj a fejekben.
Nem, mert nyilvánvaló, hogy a BL kieséses szakasz legeredményesebb játékosa kapja.recrea írta:
Szerk.: Az aranylabdát még mindig NEM a világ legjobb játékosa kapja, van baj a fejekben.
De most komolyan, kinek kellett volna kapnia?csababarca írta:szégyen.Rivaldo11 írta:4 meccsre aranylasztit kapott egy cselezni, passzolni, nem tudó , kikopott emberke. Ez be is árazza nagyjából az egészet.
ennyivel tudom ezt az egészet jellemezni.