Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ezt nem értem. az ilyen tét nélküli meccseken a B csapat szokott játszani. OK, hogy játszik 1-2 sztár, mert nincsenek formában, hagy szokják, de talán lehetőséget kéne adni cicinhonak, hagy pihenjen kicsit cafú, gilberto silvának, mert emerson is pihizhet kicsit, juninhonak mindenképp játszania kéne ze roberto helyén, mivel egyik sem igazi vkp. tudnák egymást váltani és robinhonak is!!!Tibi1982 írta:F csoport, 3. forduló: Japán-Brazília, Dortmund 21 ó, v: Eric Poulat (francia)
A várható kezdőcsapatok:
Japán: Kavagucsi Josikacu - Kadzsi Akira, Nakazava Judzsi, Cubij Kejszuke, Alex - Ogaszavara Micuo, Nakata Hidetosi, Inamoto Junicsi, Nakamura Sunszuke - Takahara Naohiro, Janagiszava Acusi.
Brazília: Dida - Cafu, Lucio, Juan, Roberto Carlos - Emerson, Ze Roberto, Kaka, Ronaldinho - Ronaldo, Adriano.
(forrás: MTI)
Akkor fogod a távkapcsolót és irány a sport klub.Silvanus írta:Attól tartok ma rossz választás a Japán-Brazil meccs. A másik meccsen hatalmas lesz a küzdelem, inkább azt adnák az RTL-en...
jah, nekem is ilyen labdám van, amikor megrúgom edzésen mindig kicsit szitál a levegőben, és eszméletlenül meg lehet lőniG-Jay írta:lionelmessi19 írta:jah rohadt jó labda, nekem van is egy és kumma jó
Biztos nem eredeti! Kicsit draga lenne, vagy az? Asszem 20 ezer folott van boven az ara! Annyit en nem adnek erte, mert utana nem is mernek focizni vele![]()
Biztos egy olyan replika!
Jee!
lionelmessi19 írta:jah rohadt jó labda, nekem van is egy és kumma jó
pontyosan így látom én is a helyzetetantiimperialista írta:Én nem bánom, hogy Pekerman lehozta Messit. Elfáradt, és akkor már volt egy-két olyan belépő, ami után lenn maradt egy-két argentin. Nagyon nem jönne jól neki egy újabb sérülés...
Én hamarabb behoztam volna Aimart, Riquelmének is jól jött volna kicsivel több pihenő.
Tevez nagyon önző! Simán ziccerbe hozhatta volna Messit, de inkább ollózni próbált reménytelen helyzetből. És ez csak egy volt a sok közül...
HúúúúSylvinho_ írta:Messi a kezdőben!!!!
VAMMMOOOOOOOOSSSS!!!