Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ez szerintem Suárezre pont nem igaz. A Poolban főleg több volt mint szimpla 9-es, de nálunk a 14/15-ös szezonban is sokkal szélesebb volt a repertoárja. Szép lassan "butult" le sima gólvágóba nálunk, de ennél mezőnyben lényegesen többre képes, minthogy elakadjon rajta minden támadás kis túlzással. Ha most úgy játszana, mint ahogy 14/15 tavaszán, egy rossz szava nem lenne senkinek szerintem, mert az az énje most rohadt jó lenne a csapatba. A Poolos meg még inkább.Ronaldinho&Barca írta:Én úgy gondolom, ismerve Suarezt és azt az időszakot amióta itt van, hogy rossz forma vagy épp hanyatlás végett senkit sem fognak eladni, főleg ha az irányulhat épp a taktikából. Ki kell hozni belőle a maximumot, amire képes. Suarez egy vérbeli 9-es, sosem volt briliáns játéka, hanem hozta a találatokat.
Én úgy gondolom, ismerve Suarezt és azt az időszakot amióta itt van, hogy rossz forma vagy épp hanyatlás végett senkit sem fognak eladni, főleg ha az irányulhat épp a taktikából. Ki kell hozni belőle a maximumot, amire képes. Suarez egy vérbeli 9-es, sosem volt briliáns játéka, hanem hozta a találatokat. A csapat nyarát tekintve én bőven aláírom ami most van, visszatér Dembélé lassan az az ő játékára is jótékony hatással lesz.palesz77 írta:Lassan bizonyíthatná is. Hál istennek mostanság kezd javulgatni, de normális állapotban ennek kéne a gyenge énjének lenni.. Baromi sokat kéne még fejlődnie év végéig, hogy reálisan nézve ne gondolkozzon a vezetőség egy jobb támadóban.Ronaldinho&Barca írta: Suarezben bőven van még jó pár év,
Mondjuk szerintem semmiképp se adunk túl rajta, ha nem javul, akkor se.
Mert bennevan Messi szeződésében, hogy nemlehet eladni.Nero. írta:Miert olyan nehez elkepzelni hogy a haszontalan Suarezen tuladunk?Ronaldinho&Barca írta:Elég régóta hallani Griezmann nevét, ki helyére érkezne? Egyik támadónk sem az a padon üldögélő fajta, a francia detto.
mondjuk gólokban pont úgy áll mint az 500 milliárdos, 600 aranylabdás mbappé akit tövgisz.pkod itt mindenki naponta 6xNero. írta:Miert olyan nehez elkepzelni hogy a haszontalan Suarezen tuladunk?Ronaldinho&Barca írta:Elég régóta hallani Griezmann nevét, ki helyére érkezne? Egyik támadónk sem az a padon üldögélő fajta, a francia detto.
Lassan bizonyíthatná is. Hál istennek mostanság kezd javulgatni, de normális állapotban ennek kéne a gyenge énjének lenni.. Baromi sokat kéne még fejlődnie év végéig, hogy reálisan nézve ne gondolkozzon a vezetőség egy jobb támadóban.Ronaldinho&Barca írta: Suarezben bőven van még jó pár év,
Miert olyan nehez elkepzelni hogy a haszontalan Suarezen tuladunk?Ronaldinho&Barca írta:Elég régóta hallani Griezmann nevét, ki helyére érkezne? Egyik támadónk sem az a padon üldögélő fajta, a francia detto.
visca el barca írta:sztem pont ezért nem lesz belőle semmi. nem 100 milliós játékosokkal fognak rotálni.Ronaldinho&Barca írta:Elég régóta hallani Griezmann nevét, ki helyére érkezne? Egyik támadónk sem az a padon üldögélő fajta, a francia detto.
vagy messi visszajön iniesta helyére
sztem pont ezért nem lesz belőle semmi. nem 100 milliós játékosokkal fognak rotálni.Ronaldinho&Barca írta:Elég régóta hallani Griezmann nevét, ki helyére érkezne? Egyik támadónk sem az a padon üldögélő fajta, a francia detto.
+1S.Agüero írta:Suarez nyilván.Ronaldinho&Barca írta:Elég régóta hallani Griezmann nevét, ki helyére érkezne? Egyik támadónk sem az a padon üldögélő fajta, a francia detto.
Vissza bizony, de még mindig előbb dumál rá erre Valverde egy Griezmannt, mint Messit vagy Suárezt.S.Agüero írta:Baloson talán, de akkor vissza kell zarnia Dembelevel együtt.
Vagy valami ilyesmi:visca el barca írta:tárgyalunk? előre látom az első ajánlatot: 30 millió + turan + 5 millió 8 részletben + 2 barátságos meccs + 3 csomag duna kavicsS.Agüero írta:RAC1 | A katalán média értesülései szerint Antoine Griezmann az FC Barcelona játékosának tekinthető. Úgy fogalmaznak, hogy a francia szélső a nyáron lesz a Klub alkalmazottja, akiért a katalánok ugyan nem fizetik ki a 100 millió eurós záradékot, hanem tárgyalni kívánnak erről az Atlético Madriddal.
tárgyalunk? előre látom az első ajánlatot: 30 millió + turan + 5 millió 8 részletben + 2 barátságos meccs + 3 csomag duna kavicsS.Agüero írta:RAC1 | A katalán média értesülései szerint Antoine Griezmann az FC Barcelona játékosának tekinthető. Úgy fogalmaznak, hogy a francia szélső a nyáron lesz a Klub alkalmazottja, akiért a katalánok ugyan nem fizetik ki a 100 millió eurós záradékot, hanem tárgyalni kívánnak erről az Atlético Madriddal.
Ámen! Én bírom a direkt játékstílusát. Nem egy Neymar, de fejben egy készebb játékos, és őszintén érdekel mire képes méltó társakkal az oldalán, akár nálunk akár máshol.S.Agüero írta:RAC1 | A katalán média értesülései szerint Antoine Griezmann az FC Barcelona játékosának tekinthető. Úgy fogalmaznak, hogy a francia szélső a nyáron lesz a Klub alkalmazottja, akiért a katalánok ugyan nem fizetik ki a 100 millió eurós záradékot, hanem tárgyalni kívánnak erről az Atlético Madriddal.
nincs egy rafinált ügyvéd a Barcánál, aki meg tudná szívatni ezt a pofátlan törököt?! kétnaponként adnék neki írásbeli fegyelmit kötelességszegésért , aztán szerződésbontás és repülj....mes írta:Vakmacska írta:Arda... már megint.
Én úgy dobnám piacra, hogy akár ingyér is vihetik.
Talán úgy könnyebb lenne, ha nem kérnénk érte 50-60 millát. Így sokkal nagyobb ráfizetés
Az a helyzet, hogy rajta is mulik az uzlet, nem csak a klubon, es o nagyon szivesen hokizgatna meg 2 evet , jo penzert