visca el barca írta:ezek soha nem ismerik el ha jobbak vagyunk.... még a 6-2-t is kimagyarázták... mindent... most is tök véletlenül, mákkal kaptak ki egy hullagyenge barcelonától, holott, legalább nekik kellett volna 5 góllal nyerni. igaz h 3 helyzetük volt az egész meccsen, de szétfociztak minket... nyertek zsinórban 2 bl-t, most 50 évig megint ebből fognak élni...

A 2-6-nál egy BL győztes, szuper Barca vert meg egy hullagyenge Realt, az azért nem számít, a mostani 0-3-nál meg az eddigi leggyengébb Barca vert meg egy amúgy nagyszerű Realt, az meg azért nem számít te buta
Leggyengébb Barca...
Egyébként nem kell 1-2 ember véleményét általánosítani, a legtöbbjük sztem teljesen korrektül látta a meccset, azzal együtt, h az elsőben tényleg fogalmunk nem volt, h milyen rendezvényen vagyunk, mégha a legnagyobb ziccert pont mi hagytuk ki. És néha a másodikban sem tudtam, h mit művelünk védekezés szó alatt.
Benzema-Messi 3-3 gól pedig egészen zseniális, csak este akartam újra elkezdeni inni, de erre most muszáj egy fröcsikét lehúzni.