Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Viszonylag agilis, sok poszton bevethető játékos, de alapvetően középen mélyebben érzi jól magát. Tavaly még fent állt amit mondtál, de azóta inkább Kokét használja Simeone, ha arra van szükség hogy valaki a szélen játsszon, ebben ugye vastagon benne van hogy Carrasconak nagyobb volt a füstje, mint a lángja.palesz77 írta:Megmondom őszintén idén nem követem az Atmát, úgyhogy ha valaki igen, az felvilágosíthatna. Ennyit változott a világ 1 év alatt, hogy Saúlból egy mélységi irányító lett kb? EurobarcaBlogban írta valaki, hogy Coutinho helyett inkább egy Thiago, Gündogan, Verratti vagy Saúl féle játékos kellett volna. Tavaly nézegettem kicsit, akkor még baromira nem ehhez a hármashoz tartozott játékstílusra, idénre ennyi változott? Csak mert az Atmából eddig mindig Koke tűnt inkább ilyen típusú játékosnak, most Thomas talán, de csak pár villanását láttam, de Saúl pont nem. Statokra gyorsan ránéztem, az alapján se ő a labdajáratásuk központja azért.. Előre is köszi, ha valaki ír róla.
ez a montella akkora fogás lesz nekik mint a valenciában a neville voltCestus írta:A Sevilla nagyon szét van esve.
Nem okozott csalódást semmilyen értelemben..Sinya22 írta:Costa gólt rúg,kiugrik a nézőkhöz pacsizni,majd második sárgával leküldik![]()
Egyébként jól jött a Ticonak,adni fog egy kis lendületet tavasszal.
Mindjart jelentem is ezt a hszt.palesz77 írta:Lehet csak nekem új, de Vietto a Valencia játékosa lett hivatalosan is. Kölcsönbe van év végéig, és 13 milliós opciós joguk van rá, plusz 2 millió a kölcsönért megy még.
Jézus isten, ez nagyon nem az én napom..BarcafanTomee írta:Alattad.
Alattad.palesz77 írta:Lehet csak nekem új, de Vietto a Valencia játékosa lett hivatalosan is. Kölcsönbe van év végéig, és 13 milliós opciós joguk van rá, plusz 2 millió a kölcsönért megy még.
Az edző szerint egy lépésre Kínától, 40 millióért megy oda ha minden igaz. Így legalább az ükunokái is kaviárt reggeliznek majd, nem csak az unokái.Cseri írta:Követte esetleg valaki Bakambu karrierjét,az idei éve ilyen kiugró,-egy szezonos a gyerek- vagy van benne potenciál? Nagyon bekezdett a srác.
És Coutinhot is....Aztán felébredünkvisca el barca írta:holnap bejelentjük grízestrandomguy írta:Costa & Vitolo hivatalos az Atletinél.
Velük együtt 9 támadójuk van, ami 442-höz egy cseppet sok.
holnap bejelentjük grízestrandomguy írta:Costa & Vitolo hivatalos az Atletinél.
Velük együtt 9 támadójuk van, ami 442-höz egy cseppet sok.
Hát még ha azt a 2*2 elvett pontot nem veszi el a játékvezető akkor már 13 és 17 ponttal mennénkCestus írta:Idén még ez sem jött nekik össze.crixus írta:Nem amatőr dolog, szándékos. Az érdek egyszerűen azt diktálja, hogy a lehetséges eszközökkel próbálják szorosan tartani a bajnokságot
Idén még ez sem jött nekik össze.crixus írta:Nem amatőr dolog, szándékos. Az érdek egyszerűen azt diktálja, hogy a lehetséges eszközökkel próbálják szorosan tartani a bajnokságot