2018.01.03. 14:48:07
Coutinho szerintem meglesz! Vele egy univerzális játékost nyerünk, aki főleg Ini helyén, de akár egy sorral feljebb is kiemelkedőt tud nyújtani. Azért örülnék az érkezésének már most télen, mert akkor láthatnánk hol kell még toldozni a csapatot, és nem feltétlenül kell Grizit megvenni, ha nincs helye a csapatban. Én őt is csípem, de reményeim szerint Dembelé is villant egyet a tavasz folyamán, így a Messi, Dembelé, Suarez mellé nem biztos, hogy erőltetni kell majd Grízit. Ez a 3 játékos, valamint Grízi sem padon szeret ülni, és ok, hogy megérteted velük, hogy nem játszhatnak mindig, de mikor jön a Classico, vagy Bl kieséses szakasz, akkor egyik sem fogja csendben tűrni, hogy a padot koptatja... bár ha EV tudja kezelni, valamint a max 100 milliós árát tudjuk csökkenteni játékosok bevonásával, pl Gomes vagy Paco, akkor tőlem jöhet.
Ami a védelmünket illeti...Digne szerintem a tökéletes kiegészítő ember. Nem sír a játékpercek miatt, de tud hozni egy stabil teljesítményt a padról. Középhátvédként én - mivel Mesc menni akar - elengedném abban az esetben, ha kb az árából tudjuk hozni Minát, illetve ha Umtit felépülése rendben halad (+ha Verma addig nem sérül le). Mina lenne a 4. számú hátvéd, szerintem ő be fog válni, de lesz fél éve bizonyítania. Ha EV elégedett lesz vele, akkor tőlem maradhat Verma is, így nem kell feltétlenül középhátvédet körözni.
De én elégedett lennék nyáron vmi hasonló kerettel:
TS/Cil - Alba/Digne, Piqué/Yerry Mina, Umtiti/Verma, Semedo/SR/Vidal - Coutinho/Ini/Alena, Busi/Rakitic/Paulinho, Rakitic/SR/PAulinho - Dembelé/Coutinho/Denis S, Suarez/Paco, Messi/Vidal
Ha meg mégis jönne Grízes, akkor Paco és Vidal mehet még
A fizetési sapkánk amúgy csökkenne, amenniyben ki tudnánk végleg szórni a selejtet. Hiába lenne nagy fizuja Coutinhonak és Grízesnek, azt bőven tudná fedezni a remélhetőleg távozó Gomes, Rafinha, Arda, Deu, Douglas, Munir (+Vidal, Paco) fizuja