Igen, azt azért én is észrevettem, hogy odaát ha egy Bayernt, Juventust húznak ki ellenfélnek, akkor a döntő többség nagyrésze majdnem hogy simának találja és hogy olyan biztos a Real továbbjutása mintha Granada ellen játszanának, míg ideát még akkor is kételkedve és félve fogadnánk a Barca párharcát ha mondjuk egy Porto ellen játszanánk.
Amit még észrevettem, hogy sokszor például mi a játékosainkat és a csapatot sokkal gyengébbnek látjuk, mint sok külsős szemlélő.
Emlékszem 2014-15-ben sem hittük el, csak a Bayern legyőzése után hogy esetleg még egy BL is becsúszhat, pedig rá pár hónapra beszéltük itt ki azt hogy pl. milyen okokból esélytelen is hogy oda kerüljünk.
Szerintem az igazság a kettő között van.
Messivel meg őszintén...Teljesen megértem hogy mennyire utálják
Elég belegondolni a helyzetükbe, szinte bármilyen jó csapatot építenek, jogosan félhetnek attól hogy Messi 2 pillanat alatt szétszedheti őket és oda az erőfeszítés.
Elég megnézni mit csinált 2011-ben a Real elleni elődöntőn, vagy 2015-ben a Bayern ellen.Amikor megveszik a lehető legjobb játékosokat, és olyan bohócot képes csinálni ez az űrlény belőlük, mintha pár kisgyereket szereztetek volna a homokozóból játékosnak