Alcantara írta:Varatrix írta:
Bocs:
A statisztikákon túl, meg írjon már olyan is aki látta őt játszani Atma-Barca meccsen kívül, mert fárasztó számokkal vitatkozni, nem emberekkel.
Mivel ez nekem lett címezve, erre reflektálnék.
Nem kifejezetten neked, vagy nem csak neked. Sőt talán egy későbbi hozzászólás vitte fel a vérnyomásom. Mindenesetre így visszaolvasva, hogy:
Ez a lényeg, a többi csak ködösítés. Aki meg elhiszi, hogy rotálni őket egészséges, nagyon naiv.
Ezt elég elhamarkodott kijelentésnek érzem, és úgy gondolom hogy akkor a Futball igenis ködösebb ennél, hogy ki hány gólt lő, hiszen akkor miről beszélgetünk, vásároljuk ki a szerződéséből Hurri Kánt, és jó napot, hiszen ez a lényeg a többi csak ködösítés ?!
Kivételesen az az ember vagyok, aki látott más Atma meccset, mint amit te próbálsz vizionálni.
Az idei szezont leszámítva minden Atma meccset láttam már évek óta. Nem Griezmann miatt, hanem, mert Cholo fanatizmusát imádom már jó ideje. Ezért kénytelen vagyok látni a franciát is.
Nem vitatom, hogy nemzetközi klasszis,( örülnék is neki, ha nem lenne mondjuk Suarez ) viszont rengeteg olyan meccs van, ahol eltűnik teljesen. Fizikálisan Luis alatt van, nekünk kell egy tankszerű csatár, aki birkózik, helyet csinál adott esetben a többinek.
A deffenzív csapatban nehéz gól lőni, lehet, hogy igaz más játékosoknál, de például Suarez nem kifejezetten picsi-pacsi játékra és mindenkit földbe döngölve stílusú Poolban rúgott szekérderéknyi gólt. A PL-ben még dobogót is nehezen fogtak.
Az ilyen jellegű érveket, észrevételeket, már sokkal jobban preferálom hiszen a számadatokon túl, alátámasztott, reális félelmeid vannak a helyét illetően.
Ezeket persze soha nem vitattam hiszen korábban is leírtam, hogy egyértelműen én sem látom a helyét a csapatban, mindenképpen vezér áldozatot követelne, és/vagy struktúra változást. Mindenesetre nagyon "olcsó", így nem árt megvizsgálni azt hogy, hogyan illeszkedne a hosszanti elképzelésekbe.