Nem találtam neki jobb helyet,meg eddig is itt beszélgettünk hasonlóról.
Melyik az a meccs,ami számotokra meghatározó volt,és évek(vagy akár évtizedek) után is ott van a szemetek előtt?(Mivel tudom,hogy vannak páran akik már régóta szurkolók,ezért többet is lehet,ha nem tudtok dönteni).
Bár rengeteg jó meccsünk volt az utóbbi 10 évben(meg all time is,de csak erről tudok nyilatkozni

) negatív élmény is lehet,bár abból gondolom kevesebb lesz. Ha van kis történetetek is mellé,hol néztétek,kivel,mi volt a reakció meccs alatt,után az is jöhet . De főleg az érdekel,hogy miért maradt meg bennetek

Ha van esetleg digitális emlék is(kép,videó) azt is be lehet dobni.
Én nem megyek nagyon vissza a múltba,nekem a PSG elleni visszavágó az,amire 20 év múlva is emlékezni fogok. Itthon voltam,faterral néztük ketten(mint ahogy évek óta mindig) és félidőben már reménykedtünk,hogy meg tudjuk csinálni. Aztán jött a Párizs gólja,és szótlanul ültünk percekig,hogy ennyi volt. Az utolsó 5 percre nem nagyon emlékszem,csak hogy felkeltettük a szomszédokat is,aztán meg reggelig néztük a videókat,mert nem hittük el,hogy mi történt. A következő egy hétben még négyszer néztük vissza a meccset,és tök jó volt stressz nélkül nézni. Hiába kiestünk utána és nem volt sikeres szezon,nekem ez meghatározó marad.