Egy kiesőcsapatban nem tud stabil helyet kiharcolni magának, de majd nálunk megtáltasodik, megtanul ütközni (ami a mostani középpályásainkra jellemző), és minden jó lesz.
Rakéta meg sose lesz barca szint, hiába nyert már Bl-t a csapattal

jaj hagyjátok már ezt a sampert, kb a 3-4. edző nem tart rá igényt.S.Agüero írta:Samper jöhetne.
Az utolsó infó az,hogy marad,amíg Umtiti nem játszhat. Ez még úgy max 1 hétig lesz így,Umtiti már edz a csapattal. Vagyis,én így tudomStalkyard írta:Amúgy most Mascheranoval mi a here van? Egy ideje nincs róla semmi hír.
Nem lenne rossz egy 50est kapni érte meg Deulofeuért, persze tudom hogy 30at se fogunk.BarcafanTomee írta:Gerard Romero szerint Rafinha megegyezett az Interrel, és most a két Klubbon van a sor.
Tervezünk még további igazolásokat januárban?palesz77 írta:Samper, felgmázni ne kezdj el.. Első és utolsó figyelmeztetés.
Mondjuk a többieket se értem most megmondom őszintén, szerintem egyértelmű volt, hogy mire gondol, lévén kb 500 hsz-e született a téli igazolásokról az elmúlt hetekben.
Elég unalmas mindig kitalálni, hogy mire gondol valaki ahelyett, hogy normálisan leírná. Jelen esetben a "még" szót hozzátéve azt írta volna le, amit gondolt és nem lenne félreértés.palesz77 írta:Mondjuk a többieket se értem most megmondom őszintén, szerintem egyértelmű volt, hogy mire gondol, lévén kb 500 hsz-e született a téli igazolásokról az elmúlt hetekben.
Nem tudom miért ragaszkodunk ennyire Arthurhoz, vagy éppen Gündogant stb. hozni.Pont erre lenne tökéletes megoldás Alena. Ha most igazolunk oda valakit nem sok jót sejtet a srác számára. Kicsit csalódnék Valverdeben mert kiemelte, hogy bátran fog nyúlni a fiatalokhoz. A másik brazil csodagyerekkel is jól befürödtünk. Még szerencse, hogy csak kölcsönben van.palesz77 írta:Mundo szerint Deunál csak az Inter van képben már. A Milannak nem kell támadó, a Napoli meg inkább Verdit preferálja.
Mondjuk ez érdekes, mert a Milanban elég jól tolta. -Meggyőződésem, hogy azért is hoztuk vissza. Borininál és Susuonál is jobb megoldás lenne.
Ezekkel nagyon egyetértek.recrea írta:Én semmit nem látok Gomesben, sztem olyan alapok hiányoznak nála, amit egyszerűen nem lehet pótolni. Max Busi tehermentesítésére a könyebb meccseken, vagy ha sárgás az emberünk, de azon a poszton Rakitic is elvan most. Ötletem nincs hol és mit tud hozzátenni a portugál. Mondom ezt úgy, h kedveltem a Valeban, és teljesen pozitív voltam, mikor érkezett.
Mondjuk ugyanigy használhatatlan DS vagy Rafinha sajnos.
Ha valami Gündi/Veratti típusú mélységibe belenyúl a vezetőség, akkor elmegyek dolgozni és veszek egy bérletet a Nou Campba, nagyon jó érzéseim vannak most a csapattal kapcsolatban, jó megint Barca szurkolónak lenni.
Az utolsó részre meg. Arthur akit elvileg elégge hajtunk pont ilyen típus. Az ügynöke azt nyilatkozta, hogy jövő héten valamilyen szintű előrelépés várható a gyerek jövőjével kapcsolatban, aki amúgy lenyilatkozta megint, hogy szeretne itt játszani. Ha ő jönne, akkor viszont csak nyáron, mire Coutinhonak intéznek EU-s papírt.
Ha képes lennél értelmesen írni, nem jelentene problémát. Sajnos erre már régóta várunk.Samper írta:Ha kicsit is értőn olvasnád, nem jelentene problémát, hogy a most azt jelenti, hogy az eddigiek után a még hátra lévő fél hónapban.
Meséld el, hol tartalmazta ez a hsz-t.Samper írta:Ha kicsit is értőn olvasnád, nem jelentene problémát, hogy a most azt jelenti, hogy az eddigiek után a még hátra lévő fél hónapban.Petr írta: A fene, azt hittem Coutinho és Mina valóság, nem álom.
Arda pedig még mindig itt van és Mascherano szerződést hosszabbított?
Na most:Samper írta:Igazolások. Akarunk mi most januárban igazolni? Vagy csak ha adódik valami potya lehetőség? De legalább sikerüljenek az eladások.
Semmi pejoratív, csak egy szimpla kérdés. Te troll vagy?Samper írta:Igazolások. Akarunk mi most januárban igazolni? Vagy csak ha adódik valami potya lehetőség? De legalább sikerüljenek az eladások.
A fene, azt hittem Coutinho és Mina valóság, nem álom.Samper írta:Igazolások. Akarunk mi most januárban igazolni? Vagy csak ha adódik valami potya lehetőség? De legalább sikerüljenek az eladások.
Stalkyard írta:Miért, szerinted egy Angliában megszerzett EU-s papír nem használható Spanyolországban? Vagy most miről beszélsz?zeli39 írta: Coutinho Brazil állampolgár milyen uniós papírokkal kéne,hogy rendelkezzen ?:-)Egyes tagországok nem egyformán kezelik ezt a kérdést .Ha Coutinho 3 évet játszik a Spanyol bajnokságban nem fog unión kívülinek számítani ennek semmi köze,hogy más uniós országban már játszott .
Pont ez az, hogy semmilyen EU-s papírt nem szerez, hanem munkavállalási engedéllyel játszik Angliában és pont. Nem feltétlenül kap állampolgárságot attól, hogy ott élt x évet. Spanyolországban van egy szabály, ami szerint európai útlevéllel rendelkező játékosból csak 3 lehet a keretben, és ez alól kivételt képeznek azok a játékosok, akik legalább x évet lehúztak Spanyolországban. Mivel Coutinho-nak tudtommal nincs eu-s hozzátartozója, mint pl Suáreznek, illetve nincs meg neki ez a bizonyos x év spanyolországi munkavállalás/tartózkodás, így nem tud egykönnyen "eu-s papírt" szerezni.Stalkyard írta:Miért, szerinted egy Angliában megszerzett EU-s papír nem használható Spanyolországban? Vagy most miről beszélsz?zeli39 írta: Coutinho Brazil állampolgár milyen uniós papírokkal kéne,hogy rendelkezzen ?:-)Egyes tagországok nem egyformán kezelik ezt a kérdést .Ha Coutinho 3 évet játszik a Spanyol bajnokságban nem fog unión kívülinek számítani ennek semmi köze,hogy más uniós országban már játszott .
Miért, szerinted egy Angliában megszerzett EU-s papír nem használható Spanyolországban? Vagy most miről beszélsz?zeli39 írta: Coutinho Brazil állampolgár milyen uniós papírokkal kéne,hogy rendelkezzen ?:-)Egyes tagországok nem egyformán kezelik ezt a kérdést .Ha Coutinho 3 évet játszik a Spanyol bajnokságban nem fog unión kívülinek számítani ennek semmi köze,hogy más uniós országban már játszott .