2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szépvisca el barca írta:ha jól rémlik lifetme contractot kapott, szóval az jó lesz, ha 86 éves koráig játszani fogrecrea írta:sztem kitölti a szerződését
ha jól rémlik lifetme contractot kapott, szóval az jó lesz, ha 86 éves koráig játszani fogrecrea írta:sztem kitölti a szerződését
Nekem ez egyáltalán nem tűnt fel tegnap.MQuCsabi írta:Valószínüleg most megint két meccsig fájni fog mindene szegénynek. Sajnlom, hogy így "megöregedett".
Látni rajta, hogy nem engedelemeskedik a teste. Labdákat ad el, leszerelik rendre. Szerintem év végén vissza is vonul, vagy legalább is elmegy levezetni ő is.
Ráadásul nem csak előrefele! Volt vagy 4-5 labdaszerzése is.Normandia írta:Nyilván a 34 az 34, de az elsőfélidőben azért varázsolt még mindig.
Nekem mindegy, játszon akkor csak kedden/szerdán, felőlem a hét többi napján heverhet is, csak ott tegye oda magát, mert oda kelleni fog a jó Iniesta.visca el barca írta:én vhol azt olvastam, hogy coutinho még a 7végén sem lesz keretben, nem akarják siettetni. iniesta már nem focista, most is semmi baja és 3 hete megint egy percet nem játszik... sztem a kövi két meccsen is nézhetjük gomest
Az eredménykényszer miatt én még a kezdőbe nem raknám, csak ha mondjuk eldőlt a továbbjutás. (mármint Coutinhot) Kell egy jó Iniesta az Espanyol ellen, remélem gyorsan lesimázzuk a meccset, aztán lehet próbálkozni.recrea írta:Állandóan valami rejtélyes izomproblémája van, mondjuk most nem bánnám, ha csütörtökön Cou játszana helyette, marha kiváncsi vagyok rá, jobban, mint Dembelere. Bár, ha jól értelmezem, akkor már Ini is bevethető lesz a héten.
át se mennél az orvosinrecrea írta:Vagy írjanak rám, most épp szabadon igazolható vagyok.
Azt még tegnap este nyilatkozta.etooka9 írta:Valverde nyilatkozatában azt olvastam, hogy jól van.palesz77 írta:Ő is kihagyja a következő pár meccset, valami kisebb sérülése van. Nem írtak nála pontos dátumot a visszatérésre.
Valverde nyilatkozatában azt olvastam, hogy jól van.palesz77 írta:Ő is kihagyja a következő pár meccset, valami kisebb sérülése van. Nem írtak nála pontos dátumot a visszatérésre.