Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is ezt mondom, a portugálban már egy ideje csak annyi van, hogy néhány meccsre fel tudja magát szívni a szezonban, és ez még rosszabb lehet a jövőben. Egy Henke Larssonos szerepben nagyon hasznos tudna még lenni, de az egoja miatt egész szezont végig akarja nyomni kezdőként, igy pedig több kárt okoz, mint hasznot.Stalkyard írta:Ebben még mindig nem látom az okot, amiért a PSG odaadná Neymart a 33 éves kiégett CR-ért.
Decemberi infó szerint a két Bl meccs között(febr 20 környéke). De nem hivatalos.recrea írta:Real mikor pótol, nem emlékszem van időpont?
Februárban asszem. Izgulsz hogy felernek e a dobogóra?recrea írta:Real mikor pótol, nem emlékszem van időpont?
Azért ezek az új gazdag kluboknak se sikerül sokáig a csúcson maradni. Pl a Chelsea volt az első ilyen, jött az orosz pénze rögtön élcsapat lettek, és mégse nyertek olyan sok BL-t csak egyet. Hosszútávon a pénz kevés kell még valami plusz. Manchester City szintén, ott is évek óta van pénz, mégse jött össze a BL.visca el barca írta:na épp ezért nem fog madridba menni, ott biztos nem kapja meg azt a lóvét amit párizsban és mint láttuk neki csak a della számítpalesz77 írta:nálunk nem kell leadnia a marketingpénzből semmit.... ....kétlem, hogy bármilyen módon zavarná, ha 2-3 év múlva habfehérbe bújna.
Luis Enriquet kifejezetten szerettemLG írta: Nyilván egy volt Real játékost még nehezebb lenne elfogadni, de nagyon indokolt esetben ezt a békát is le kéne nyelni.
Meg hát Ronaldo messze nem akkora ikon a Reálban mint Messi a Barcában, úgy értem közel nem akkor a hatása a klubbra. Ott nem hasonlítgatnák állandóan CRhez, Puskáshoz, Raulhoz akárkihez. Nálunk meg Messi szelleme is kikerülhetetlen lesz minden utána jövőnek.Rivaldo11 írta:A neymari abíciókhoz a real mint klub sokkal jobban passzol, mint a psg. A világ egyik legnagyobb klubjánál kvázi "megüresedik" a lagnagyobb sztár státusz, nehéz elképezelni, hogy mindez nem fut át esetleg az agyán neki és a faternak.
Én vele kapcsolatban semmit nem merek már mondani, de ha kell Pereznek és elengedi a Psg, akkor eléteszi azt a pénzt, amit kér. Bár sztem piszok jó dolga van Párizsban, azt csinál, amit akar, tele van haverokkal, közönség imádja őket, ráadásul full BL esélyesek.visca el barca írta:na épp ezért nem fog madridba menni, ott biztos nem kapja meg azt a lóvét amit párizsban és mint láttuk neki csak a della számítpalesz77 írta:nálunk nem kell leadnia a marketingpénzből semmit.... ....kétlem, hogy bármilyen módon zavarná, ha 2-3 év múlva habfehérbe bújna.
na épp ezért nem fog madridba menni, ott biztos nem kapja meg azt a lóvét amit párizsban és mint láttuk neki csak a della számítpalesz77 írta:nálunk nem kell leadnia a marketingpénzből semmit.... ....kétlem, hogy bármilyen módon zavarná, ha 2-3 év múlva habfehérbe bújna.

Vajon?MessiNeymarSuarez írta:Lehet benne logika, de nem értem.. Ha annyira a Realba akart menni, akkor miért utasította volna vissza 2013-ban és miért a Barcát választotta, pláne úgy hogy a játékosok 99%-ának nincs átjárás, csak az egyik fél felé teheti le a választását, ha nem akar egy utolsó áruló lenni a köztudatban, mint pl Figo?!
Akkor elmehetett volna egyenesen a Realba, felépíteni a karrierjét, beilleszkedni és ott játszani.
a transfermarkt szerint (ami pontosabb mint a wiki ahonnan valszeg vetted a +10-et) csak +4-ben vanNero. írta:+10be van még, de szerintem szezon végére már nem lesz meg neki.recrea írta:Ronci tartja még az 1 gól/meccs átlagát a Realnál?

+10be van még, de szerintem szezon végére már nem lesz meg neki.recrea írta:Ronci tartja még az 1 gól/meccs átlagát a Realnál?
Én is így gondolom. Egyébként tudtátok, hogy 2006-ban, egy évvel azután, hogy megvették Robinhót a Santostól, a 13 éves Neymar próbajátékon volt Madridban, ahol 19 napot töltött el, illetve 2011-ben, 19 évesen centikre volt a Real-igazolástól, orvosi vizsgálaton is átesett a csapatnál, de maradt a Santosnál, hogy aztán 2013-ban a Barcelonához szerződjön?Fecooo írta: 90%, hogy 1-2 éven belül a madridi mezt fogja csókolgatni...

Gondolom Zidane egyik feltétele az volt, hogyha őt akarja edzőnek akkor ő rakja össze a keretet és a kezdo 11et. Ő volt az első, aki meghúzta hogy Jamest kicserélte Casemirora, ez egy halom kupát hozott a Realnak.LG írta:Nem a régi már öreg, vonuljon vissza!
Tavaly tavasszal azért nem volt rossz a játékuk, legalábbis nem volt jobb europában náluk.recrea írta: Érdekes, h pont említetted a játékot, nagyjából 5-6 csapat évek óta jobb náluk játékban, mégis ők húzzák
Egyébként igen, ez is érdekes, bár nekünk legalább van egy kis okunk rá.Tromort77 írta:Ugyanez igaz erre a táborra is. Rengetegen imádták itt, most meg ő lett az antikrisztus. Furcsa egy állatfaj a szurkoló.S.Agüero írta:Vicces, mennyire szeretnék Neymart, eddig meg úgy gyűlölték, mint az állat, gyorsan változnak a vélemények...