Normandia írta:
Már megbocs,de kívülállóként lehet véleményem és az ami. Mivel a realista olvtárs leírta, hogy szerinte mi volt a gond, fenntartásokkal, de elfogadom. Nem tudom elképzelni főleg Casillast, hogy ezt tette volna, de lehet, hogy igen, ha igen, attól még Madridista, ha meg nem akkor meg depláne.
Amiket írtam, azok tények. Az öltözői szakadás, Casillas lázongása, stb. Hosszan lehetne még folytatni, de nincs sok értelme. Az sem véletlen, hogy Mourinho volt a Real Madrid történetének egyetlen edzője, akitől
személyesen elbúcsúztak az Ultras Sur vezetői, vagy hogy az utolsó meccsén csak az őt éltető dalokat énekelték. Számukra ő volt az Isten, míg a "lázadók" a klub árulói. Azt én sem vitatom, hogy Casillas madridista, hogyan is lehetne ezt vitatni, de amiket tett, az rendkívül ellenszenves. Ezek a dolgok egyáltalán nem jutottak el a magyar sportsajtóba/közéletbe, és akik még hallottak is róla, azok is kételkedéssel fogadják, pontosan azért, amit írsz: (Raúlt és) Casillast mindenki a Real Madriddal azonosítja, Pérez meg a gonosz dagobert bácsi, aki minden legendát a hátsó ajtón léptet le. Pedig...