Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez pont ugyanaz, csak a másik oldalról. Megértem, ha tetszik ma a játéka, magához képest tényleg korrekt. Ennyit ha hozzáteszel, nem éri szó a ház elejét:18Barca99 írta:De mit kell azon elmagyarázni, hogy ha valaki jól játszik?
Mindegy igazából, csak nem szeretem az érvek nélküli magaslóról beszélést. Az meg kit érdekel, hogy én mit szeretek18Barca99 írta:Csak a bal oldal volt aktív első félidőben, elkérte a labdát presszió alatt, jól lefordult vele, kicsibe megjátszotta a társakat. Próbált 1v1zni, ha nem ment visszafordult letette, megtartotta.
Mellesleg rengetegen a harciasságát hiányolták, hát ma ez is meg volt. Nem lehetett elnyomni se, nem értem, hogy miért takarodjon.
Hát ha ez kell ahhoz, hogy elvigyék...Sinya22 írta:
Denis és Vidal után ő is megérdemel 10 percet

Espanyol ellen is bejött rafinha és másnap eladták kölcsönbedavi10 írta:Deulofeu???
Mi az Istennek???
Közbe 4
Denis és Vidal után ő is megérdemel 10 percetdavi10 írta:Deulofeu???
Mi az Istennek???
Közbe 4
De mit kell azon elmagyarázni, hogy ha valaki jól játszik? Hát te nem ugyanazt a meccset nézed? Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy mitől Messi a világ legjobbja, csak mert a 20. percben elpattant tőle a labda..Petr írta: Az nem megy, csak a birkázás és a magaslóról beszélés. Nyilván a takarodjál nem túl informatív, de pont azon a szinten van, mint ez a stílus.

Az nem megy, csak a birkázás és a magaslóról beszélés. Nyilván a takarodjál nem túl informatív, de pont azon a szinten van, mint ez a stílus.Primitive írta:Aki szerint ma Gomes jó, az magyarázza már el nekem, hogy milyen kritériumok alapján. Mivel érdemli ki, hogy a legjobbak között emlegetjük? Meg mégis mihez képest jó? Magához képest, a csapat többi játékosához képest, vagy egy fél lábú Oleguerhez képest?
Komoly válaszokat várok!