Samper írta:Ha a volt "kisfőnököt" nem tudják fontos szereppel kárpótolni, akkor elvárható, hogy hozzásegítsék élete utolsó játékos-szerződéséhez. Hogy kivel pótolják, arra a vezetőségnek és az edzőnek bőven van választéka. Rövid- és hosszútávú lehetőségek bőven vannak attól függően, hogy mennyire vannak tekintettel Piquére.
Nem hiszem,hogy Piqué bármikor is kikerül majd a kezdőből. Ő kb addig alapember lesz,amíg vissza nem vonul. És a megoldás nem is az,hogy őt le kellene cserélni. Amikor koncentrál és nem a buta kezezéseit meg a pofázást tolja twitteren,akkor simán lehozza amit kell. Idei szezont se kezdte túl jól,azokat a kezezéseket pl nagyon nem értettem,megcsinálta vagy háromszor is

De tavasszal nagyon kell ő is,meg mindenki .EV-vel azért sokat javult az egész védekezésünk,nem csak a védőket figyelembe véve. Én egyébként továbbra is úgy gondolom,hogy Masch helyett egy rutinos védő(mint pl Inigo) fog érkezni. Én életemben nem láttam Mina-t játszani,nem vagyok a fiatalok ellen,de még fogalmunk sincs,hogy itt mire lenne képes. Bár Verma-t figyelve lehet tényleg valami fiatal jön,tapasztalatnak meg itt lesz a belga,aki egyébként eddig simán pótolja Umtiti-t,bár a hétvégén jön az első nagy próbatétele. Azért jó lett volna,ha Masch tényleg marad nyárig,és a télen elég lett volna Coutinho-val foglalkozni