Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem lesznek könnyű helyzetben,csütörtökön jönnek hozzánk,aztán vasárnap meg a Ticohoz,és látva a Sevilla-Atletico kupameccseket,az sem lefutott. Kemény bő 1 hetük van: Madrid,Barca,Madrid,BarcaMessiNeymarSuarez írta:
Remélem a Valencia nem ellenünk pihent, és nekünk is sikerül lerendezni már az odavágón is, aztán utána elverhetik az Atletit, meg is köszönnénk.
ott én sem, de mint írtam, vagyunk olyan kényelmes helyzetben, hogy mostmár tőlem bucira verhetik a spanyol csapatokat. innen nem adhatjuk le.Nero. írta:1-4 a Valencia ellen, 7-1 meg 5-0 a Depor meg a Sevilla ellen annyira nem rossz eredmények mostanából.
Továbbra is a PSG az esélyes de nem féltem a Realt
Egyik privátomra se válaszoltálvisca el barca írta:matyika, megszokhattad már volna h állandóan a realt cumizza itt. nem is értem miért nem jár amoda oboázniS.Agüero írta:Ma semmivel nem volt jobb a RM, a második félidőben meg főleg, sőt...
Láttad is ezeket a meccseket amúgy?Nero. írta:1-4 a Valencia ellen, 7-1 meg 5-0 a Depor meg a Sevilla ellen annyira nem rossz eredmények mostanából.
Továbbra is a PSG az esélyes de nem féltem a Realt
Mondjuk nincs is játékosa most.visca el barca írta:zidane a nagy mágusegy cseréje van, a 70. percben mindig behozza lucast. mekkora egy láma ez a nulla pali
Főleg, hogy Ronaldo húzza a lábát a 60. Perctőlvisca el barca írta:zidane a nagy mágusegy cseréje van, a 70. percben mindig behozza lucast. mekkora egy láma ez a nulla pali
Szerdán végigtolta a 120 percet a kupában,gondolom ez is benne van. De ahogy látom most jönnemespatro írta:Valaki tudja hogy Zaza miért nem játszik ? :O Ha jól tudom ő a legeredményesebb játékosuk :O

Minden ötödiket is.S.Agüero írta:CR egyenlített Paulinhóval.Most már így ő lőtte a legtöbb gólt büntetőből, 77-et. Minden 5.-et lövi büntetőből, vagy hány gólja van összesen?