MQuCsabi írta:Connor balhéhoz mit szólsz Nero? Ez így már elég durva volt és nem csak a shownak szóét... :/
Előző nap Khabib megpofozta az edzőtársát, ebből indult az egész. Elég buta reakció volt, foleg hogy teljesen vétlen emberek sérültek meg, ráadásul a UFCbe nem nagyon hajlando harcolni az orosszal mivel elég sanszos hogy szétalázná.
A megítélésének nem tesz jót, de ezek miatt veszik meg valakinek a bunyóját. Bárki ellen is tér vissza, a PPV rekordot fog dönteni.
Az viszont vicc hogy a Khabib-Fergusson meccs negyedjére se tudott létre jonni.
Amugy annyira nem vagyok MMAs, inkább a box erdekel de ott meg szinten elmarad a Canelo-Golovkin visszavago ami az évtized egyik bunyoja lett volna.
Egyébként a Mayweather-McGregor visszavágó a ketrecben nem annyira esélytelen. Az írnék már levan fixálva egy könnyebb meccs, aki pedig Mayweathert edzi az lemondta a meccseit azért hogy tudjanak készülni.
Ettől függetlenül nehéz elképzelni hogy Mayweather bevállalja ezt a sima vereséget, hiába a rengeteg pénz.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”