davi10 írta:Nem hinném, hogy 2 hónappal később elmenne hozzájuk, úgy meg pláne, hogy a mi akadémiánkat is megjárta.
Pont ezért nem értettem, hogy miért nem jött nálunk szóba. Nem nézek olasz focit, de így neten nagyon dicsérik, lövögeti a gólokat, részben Barca nevelés, aránylag fiatal is.
Coutinho pont ugyanilyeneket nyilatkozott régebben, hogy ő inkább lenne király Liverpoolban, mint egy a sok közül Barcelonában. Szerintem egy focista kb. addig mond ilyeneket, amíg csak a média spekulál, de valós megkeresés nincs. Amint van valós megkeresés a két klub egyikétől, már csomagol is a játékos. Szerintem.
markionni írta:De en messze elutasitom a gondolatot hogy szandekos lenne hogy 74 meccs ota nincs tizi.
Ez a 74 meccs óta nincs tizi pedig elég markáns adat, valóban jelenthet valamit. De ha tényleg vaj van a bírók fején, simán megtehetnék mondjuk azt, hogy egy agyonnyert Barca meccsen befújnak a vége felé 1-1 büntetőt a katalánok ellen, biztos vannak olyan szituk (lökdösődés a boxban, durva szerelés, stb.), amikre lehetne mondvacsinált büntetőket adni, hogy kerüljék a feltűnést. Akkor pedig ilyen statisztikát sem tudna senki az orruk alá tolni.