bence8 írta:Botrány amit itt néhányan leműveltek... Jön egy nehezen(tbf rossz játékkal) lehozott meccs és máris krízis van igazolni kell...
Ez Semedo első szezonja és nem is folyamatosan játszik mert Sergivel felváltva játszanak. Védezkezésben szerintem nagyon jó de támadásban még javulhat(abban se annyira rossz mint néhányan beállítják)
Már előre várom hogy Coutinho lehozzon néhány olyan meccset mint tegnap és elzavarnátok a west ham-be
Az a botrány amikor úgy ír valaki hogy, nem olvassa el amit előtte írtak, vagy ha el is olvasta nem hagyott időt magának értelmezni.
Az első és a legfontosabb hogy, Nero azt írta hogy jövő nyáron lesz jobbhátvéd "kérdés!", és csak akkor ha nem tud szintet lépni. Én ezzel egyet is értettem /értenék, ha nem látnám azt hogy a liga egyik legtehetségesebb védője, Odriozola nem lenne befutó a legfőbb riválisnál a Real Madridnál, és más külföldi nagy kluboknál. Tehát elgondolkoztunk, hogy, ha esetleg nyáron érkezne ő, vagy más jobb védő, még akkor is látnék helyet a portugálnak.
Tehát semmilyen szintem nem gondolom hogy, habzószájjal követelte volna bárki is az eladását.
A második, ha esetleg még lejjebb olvasol, akkor a fórum nagy része ugyanazt írta amit te, hogy remek a védőmunkája, de a támadásokba fejlődnie kell.
És mivel szurkolók vagyunk egy fórumon, ahol beszélgetünk és spekulálunk, így egyesek, köztük én is eljátszottam egy kósza gondolattal hogy, mi jöhet szóba, ha ez a fejlődés nem történik meg.
Az persze megint egy külön téma, ha te már most egy kész játékosnak találod, de akkor ezt írd, és arra reagálok/ reagálunk, ahogy itt írás közben elnézem.