"Ez van"=Tokeletes csapat tokeletes emberekkel nem letezik, mindenkinek vannak hibai. De meg mindig inkabb a sajton keresztul ugassunk minthogy a palyan durvuljunk. A Mourinho-korszakot leszamitva is messze mi vagyunk a sportszerubbek a palyan.
Az meg szerintem egyertelmu hogy mindig mi fogunk tobbet ugatni. Hiaba hogy az elmult 10-15 evben kisebb megszakitasokkal szinte mindig oromfoci volt/van Barcelonaban, a Real Madrid lesz mindig is a "kiralyi csapat" (foleg a Franco es a galaktikus korszak miatt), mi mindig jobban megakarjuk verni oket mint ok minket. Ez nem nem jelenti azt, hogy ok a jobb csapat (sot...), de ok felsobbrendunek (nem feltetlen rossz ertelemben) gondoljak magukat.
De mondom, volt 3 ev amikor szinte minden egyes klasszikuson szanaszet lett rugva mindenki, Mournho allandoan provokalt a sajtoban, mi meg sose szoltunk vissza. Nekem jolesett amikor az elkezdett visszatuzelni Pep, Alves (o egy idiota de amugy sokszor voltak jo es nagyon igaz nyilatkozatai) vagz Pique. Pique azota atesett a lo tuloldalra, ez egyertelmu.
A vesztes emberek vannak másokkal elfoglalva

Ez szerintem hulyeseg, mindenkinek megvan a maga rivalisa az eletben es a rivalist alatalaban jobban figyeljuk mint masokat. Persze elsorosban mindneki sajat magaval foglalkozzon.
Az viszont tenyleg vesztes mentalitas, hogy az idei tizenakarhany pontos elonyunket valaki a birokra fogja.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”