2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vagy csak töketlen berakni.Nero. írta:Egyre kivancsibb vagyok hogy mi van a gyerek körül, valami nem kóser az biztos
Miért szerinted Vidal nem a jobb szélre húzódott csereként?:)Samper írta:erikbarca4ever írta:Most kezdem elhinni hogy elhagyja a csapatot. Aleixet berakni helyette szégyen...
Paulinho szerepkörére Dembelét? Elképesztő gondolat.
Nem értem miert lenne mélyenKovbal88 írta:Chelsea ellen se játszatnám, egyrészt nincs meg a helye a csapatban, másrészt a sérülések plusz az ára is plusz tehert nyom rá. Itt van kb fél éve és még nem tudott bizonyítani. Majd jövőhéten végén kell megpróbálni. Nagyon mélyen van, innen lehetetlen egy klasszis teljesítményt felmutatni.terrer írta:Teljesen érthető döntés volt, hogy nem őt cserélte be. Éles meccs, nem volt még biztosan a zsákban a 3 pont, így a védekezésre is kellett figyelni. Dembelé pedig a meccshiány mellett (vagy okán) még önbizalom hiánnyal is küzd. Sok lett volna neki ez most.
Persze ilyenkor lehet mondani hogy 105+ millióért ne kelljen már így óvatoskodni, de ő egy hosszútávú befektetés ezt sem szabad figyelmen kívűl hagyni.
Chelsea ellen se játszatnám, egyrészt nincs meg a helye a csapatban, másrészt a sérülések plusz az ára is plusz tehert nyom rá. Itt van kb fél éve és még nem tudott bizonyítani. Majd jövőhéten végén kell megpróbálni. Nagyon mélyen van, innen lehetetlen egy klasszis teljesítményt felmutatni.terrer írta:Teljesen érthető döntés volt, hogy nem őt cserélte be. Éles meccs, nem volt még biztosan a zsákban a 3 pont, így a védekezésre is kellett figyelni. Dembelé pedig a meccshiány mellett (vagy okán) még önbizalom hiánnyal is küzd. Sok lett volna neki ez most.
Persze ilyenkor lehet mondani hogy 105+ millióért ne kelljen már így óvatoskodni, de ő egy hosszútávú befektetés ezt sem szabad figyelmen kívűl hagyni.
Nem mindig a jobb játékos játszik, ezen a talajon lehet, hogy jobb is, hogy nem játszott Dembélé.Mivel nem egy szint a 2 játékos
Megítélésem szerint...
Paulinho szerepkörére Dembelét? Elképesztő gondolat.erikbarca4ever írta:Most kezdem elhinni hogy elhagyja a csapatot. Aleixet berakni helyette szégyen...
S.Agüero írta:Mitől lenne szégyen?erikbarca4ever írta:Most kezdem elhinni hogy elhagyja a csapatot. Aleixet berakni helyette szégyen...
én meg remélem nem, mert akkor az azt jelenti, hogy jól állunk és nincs szükség támadóranemespatro írta:Kedden szerintem játszani fog
Mindenki pontosan annyit ér, amennyiért megveszik (meg amennyi a fizetése)...ez még mindig nem változott. Jelen esetben Dembele 105 milliót és a kifizetett bónuszokat éri. Engedjük el, h otthon az ebéd után kiböfögjük, h ki mennyit ér “ezen a piacon”...mintha lenne róla fogalmunk. Nem kifejezetten neked szól, mindenkinek, aki az árakról okoskodik.Nero. írta:Hirtelen nem tudtam hogyan reagáljak az Arsenalos részre (bár valószínűleg az is kamu). Hiszen milyen pofátlannak kell lenni ahhoz hogy valaki 60 milliot ajánljon egy olyan játékosért aki fél éve még 160 volt, másrészt igazuk lenne mert még ezen az elvadult piacon se ér tobbet 60-80nál.
160 ténleg nem lesz, csak 145.shevy írta:Felejtsük már el hogy 160 volt, 105m volt, szerintem nem fog teljesülni szinte semmi további opció, mivel alig játszott.