Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Majd meglátjuk mi valósul meg belőle, nyilván egy Barca edző nem fog olyat lenyilatkozni, hogy védekezésre meg kontrákra rendezkedünk be.MessiNeymarSuarez írta:Valverde: "Tomorrow, we want to change our dynamic and score a lot of goals away from home."
Na ez a helyes hozzáállás![]()
Kell az idegenbeli gól
Nem arról van szó, hogy megérdemli-e, vagy nem, nem is arról, hogy kiben van több hosszútávon, hanem, hogy most, ki a biztosabb pont, egy olyan meccsen, ahol valószínűleg a biztonság és a stabilitás lesz a fő szempont, legalábbis Valverdét ismerve én erre számítok (aztán lehet húz egy váratlant és nekik rontunk egyből) Gomes alapvetően nem kezdő szint egy ilyen rangadón, ezt szerintem senki sem vitatja. De ő Dembelével szemben már legalább ismeri a játékunkat, és ha van erénye, az a fegyelmezettség, amire most szükségünk lesz. Dembelé tanulja még focinkat, kellenek a meccsek neki, de egy ilyen meccsen egyből kezdőbe dobni vakmerőség lenne, hiszen egy eladott labdának, egy felelőtlen labdavesztésnek súlyos ára lehet, azt meg lássuk be, jelenleg ezek bőven bene vannak a játékában.Erős eloitelet van vele szemben nem ertem a dolgokat , ha egy Gomesnek adnak lehetőséget bizonyitani fontos meccsen
Szerintem akk Dembi is megerdemli!!
Sajnos ott van a keretben szóval bármi meglehetKovbal88 írta:Hétvégén se játszott, sérülése óta még nem tudta felvenni a ritmust, kizárt, hogy kezdene. Csereként, már inkább...hdavid írta:Csoportkörben is Demebelé kezdett Juve ellen itthon, és gólpasszt is adott Messinek, úgyhogy nem elképzelhetetlen a játéka.
Gomes szerintem a keretbe se lesz, nemhogy a pályán, majd a lelátóról segítheti a csapatot, talán ott a leghasznosabb.
Hétvégén se játszott, sérülése óta még nem tudta felvenni a ritmust, kizárt, hogy kezdene. Csereként, már inkább...hdavid írta:Csoportkörben is Demebelé kezdett Juve ellen itthon, és gólpasszt is adott Messinek, úgyhogy nem elképzelhetetlen a játéka.
Nem rossz megérzés. Tekintve, hogy a bajnokságban és BL-ben TS az elsőszámú immár második éve.Yokozuna írta: Talán a kupára való tekintettel kapust fog cserélni.
Ha én lennék az edző biztos nem játszana, de valamiért az a megérzésem ő lesz a meglepetés, vagy a kezdőben de tuti kap egy félidőt. Aztán lehet megkapja Vidal a lehetőséget, én őt sem bánnám, csak legyen aki befutja a széleket. Nem várok hatalmas tűzijátékot 1-2 találat max, de azokat mi jegyezzük, ez a lényeg.hdavid írta:Csoportkörben is Demebelé kezdett Juve ellen itthon, és gólpasszt is adott Messinek, úgyhogy nem elképzelhetetlen a játéka.

Lemaradtam errõl, hogy eltiltott de köszi a piros betūzést így biztos emlékezni fogokvisca el barca írta:a jóisten áldjon meg SEMEDO ELTILTOTTbszilard10 írta:Az is lehet, hogy Valverde húz egy váratlant és Semedoval fogunk kezdeni
Ez igy jobban belegondolva nagyon erdekes amit irsz es tenyleg 100%-ig igy van. A Barcelona amikor az elozo evekben elverzett, akkor mindig annak koszonhette a kiesest, hogy egy tipusu, labdabirtoklos jatekban volt csak jo, es ha ezt az ellenfelnek sikerult megfojtania akkor megallt a tudomany, mivel nem tudtak stilust/taktikat valtani meccs kozben. Valverde ezt remekul felismerte, elengedte szerintem vegkepp ezt a felfogast, neki az eredmeny az elsodleges es utana johet a jatek. Most mar meccsen belul is kepes a Barcelona valtani, rengeteg pontot hozott ez iden. Emiatt en minimum az elodontoig varom a csapatot iden, nehezebb lesz barkinek megfognia titeket mert nincs konkret jatekfilozofia ami ellen lehetne keszulni az ellenfeleknek.Stalkyard írta:Remek. Pál se nyújt valami acélos teljesítményt kezdőként, de legalább róla elhiszem, hogy egy profi focista, ha meglátom.
Ha Gomes kezd legalább Rakéta tutira középen lesz. Most sem volt valami jó a szélen a hétvégén, és általában ha Pál is játszik, valamilyen számomra érthetetlen okból mindig a horvát szorul ki a szélre.
Ezen a Chelsean most tovább kell mennünk, ha törik, ha szakad. A tiki-takánkat 2012 kivételével általában sikerrel ölték meg, de éppen ezért bízom EV-ben, hogy az idei stabil, kissé brusztolós focinkkal most elég más lesz szerintem a párharc képe. Az ilyen párharcokban a korábbi években legtöbbször azon buktunk el, hogy nem voltunk hajlandóak alkalmazkodni az ellenfélhez, csak nyomtuk a saját támadófocinkat ezerrel. Ernő idén nem egyszer bizonyította, hogy taktikailag is képes remekül meccselni, az adott ellenfélhez igazítani a játékunkat, itt erre most maximálisan szükség is lesz.
Hát benne van a pakliban Gomes kezdetése, csak könyörgöm had ne adja az ég és Valverde,hogy azt a szerencsecsomagot egy Chelsea ellen Londonban lássuk a pályán kezdőként. Remélem Valverde látta tavaly a PSG és a Juve elleni odavágokat és nem mennek el nála otthonról.MessiNeymarSuarez írta:visca el barca írta:a jóisten áldjon meg SEMEDO ELTILTOTTbszilard10 írta:Az is lehet, hogy Valverde húz egy váratlant és Semedoval fogunk kezdeni
Most mi van abba? Anno ki számította arra hogy Cheryshev be fog állni?![]()
![]()
Az tényleg váratlan lenne ha Semedo játszana, csak nem valami hasznos, mert kitiltanának a pityuba minket
Félek amugy hogy ebből tényleg Gomes lesz...
ha jól nézem nincs, mindenki csak egy sárgásS.Agüero írta:![]()
Amúgy van olyan, aki veszélyeztetett lehet a visszavágóra?

visca el barca írta:a jóisten áldjon meg SEMEDO ELTILTOTTbszilard10 írta:Az is lehet, hogy Valverde húz egy váratlant és Semedoval fogunk kezdeni
a jóisten áldjon meg SEMEDO ELTILTOTTbszilard10 írta:Az is lehet, hogy Valverde húz egy váratlant és Semedoval fogunk kezdeni

Nem lenne rossz gondolat, csak Semedo még mindig eltiltott.bszilard10 írta:Az is lehet, hogy Valverde húz egy váratlant és Semedoval fogunk kezdeni Sergi Robertot pedig feltoljuk jobb kp-nek. A legvalószínūbb jelen állás szerint még mindig az, hogy Paulinho fog kezdeni mint az El Classicon. Mind Gomes mind pedig Vidal felsültek a jobboson amikor kezdõként lehetõseget kaptak az elmúlt meccseken, Valverde pedig nem az az edzõ aki egy ilyen meccsen dobná be Dembelet. A legbiztonságosabb opciót fogja választani ami számára most Paulinho játszatása.
még bele se rázódottCestus írta:amíg visszarázódik.