Nyiri81 írta:1-1 nem rossz eredmény. Idegenben rúgtunk gólt. Messi megrúgta végre. Nem tudom minek ez a negatív hang
???
Játékunk minőségét illeti a negatív hang, nem az eredményt.
MatsMessi írta:Komolyan nem ertem, hogy miert kell szettaktikazni a parharcokat.
Minden edzőnk február-március környékére általában olyan jó számokat produkál, hogy akkora királynak hiszik magukat, hogy elkezdenek taktikai zsenit játszani. Pep, Lucho is ezt játszotta, megszédültek a saját sikerességüktől sok szezonban.
EV-nél is érzek ilyet.
Ez megint a tipikus túlgondolásos lúzerkedés volt, ahelyett, hogy felvállaltuk volna a meccset.
Nem ész nélkül, mielőtt valaki belém köt.
Mindegy, röhögtünk a PSG-n hogy világ lúzerei, de mi is könnyen azzá válhattunk volna.
Nagyon gáz, hogy Dembelé nem kap bizalmat, valami van a háttérben, mert amikor Vidalhoz nyúlunk helyette, az elég ciki.
Pedig ha be lenne építve rendesen, elfelejthetnénk ezt az ultradefenzív 4 kp-s marhaságot.
Jah és amit írtam élőben is, úgysem tanulunk a meccsből, és továbbjutás esetén a következő körben is letoljuk ezt. Nem értem én ezt komolyan mondom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."