Ez így van!Subinho írta:gyerekek! én sem bírom a realt, sőt, örülök neki ha nem megy, mert a legnagyobb rivális, DE igazad van abban, hogy nem vagy katalán és nem hangzik hitelesen a szádból!!! ez nem a mi harcunk és már nem is ronaldinhoéké... az meg, hogy a barca iránt érzett szereteted = a real ellen érzett utálatoddal??? elég furcsa!!! lehet bárkit utálni, de az, hogy valakit/valamit szeretek, az nem ugyanaz az érzés! szeretem nézni a barcát, mert szépen játszanak, szurkolok, izgulok értük, de finoman szólva leszrom, hogy mi történik a reallal!!!! nem érdekelnek, mert számomra semmit nem jelentenek!!! tőlem ki is eshetnek!!! DE van azért a másik emberrel szemben tisztelet és ha nem köpnek az én levesembe, nem bántok senkit, csak mert más... ez elég "fradis" felfogás!!! MI A BARCA VAGYUNK!!!
szóval sztem a gyűlöletkeltést hagyjuk másra, mert ez nem a barca stílusa!!! ez a cselzié, meg a hozzá hasonlóké!!! lehet kárörvendeni, ha nem megy a realnak és szurkolni, hogy istenesen elverjük őket a pályán!!! de nem "kuva anyázni", mert vki más csapatot szeret. nekem ez a véleményem... ennyi... bocsi, ha vkit megbántottam...
(és a fradis hasonlat igen találó