Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Marci
Capitá del Barça

2006.07.01. 18:07:49

Subinho írta:gyerekek! én sem bírom a realt, sőt, örülök neki ha nem megy, mert a legnagyobb rivális, DE igazad van abban, hogy nem vagy katalán és nem hangzik hitelesen a szádból!!! ez nem a mi harcunk és már nem is ronaldinhoéké... az meg, hogy a barca iránt érzett szereteted = a real ellen érzett utálatoddal??? elég furcsa!!! lehet bárkit utálni, de az, hogy valakit/valamit szeretek, az nem ugyanaz az érzés! szeretem nézni a barcát, mert szépen játszanak, szurkolok, izgulok értük, de finoman szólva leszrom, hogy mi történik a reallal!!!! nem érdekelnek, mert számomra semmit nem jelentenek!!! tőlem ki is eshetnek!!! DE van azért a másik emberrel szemben tisztelet és ha nem köpnek az én levesembe, nem bántok senkit, csak mert más... ez elég "fradis" felfogás!!! MI A BARCA VAGYUNK!!!
szóval sztem a gyűlöletkeltést hagyjuk másra, mert ez nem a barca stílusa!!! ez a cselzié, meg a hozzá hasonlóké!!! lehet kárörvendeni, ha nem megy a realnak és szurkolni, hogy istenesen elverjük őket a pályán!!! de nem "kuva anyázni", mert vki más csapatot szeret. nekem ez a véleményem... ennyi... bocsi, ha vkit megbántottam...
Ez így van!

(és a fradis hasonlat igen találó :lol: )
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Bodi
Director del Fútbol

2006.07.01. 17:56:47

Rajmó írta:Ez kamu vagy sem??
Egy jól cselező,de hihetetlenül önző játékos.Segítene nekik???
Hát szerintem kb annyit,mint az előző igazolásaik.Dehát vegyenek akit akarnak,lényeg,hogy nagy név legyen! :wink:
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.30. 11:09:48

gyerekek! én sem bírom a realt, sőt, örülök neki ha nem megy, mert a legnagyobb rivális, DE igazad van abban, hogy nem vagy katalán és nem hangzik hitelesen a szádból!!! ez nem a mi harcunk és már nem is ronaldinhoéké... az meg, hogy a barca iránt érzett szereteted = a real ellen érzett utálatoddal??? elég furcsa!!! lehet bárkit utálni, de az, hogy valakit/valamit szeretek, az nem ugyanaz az érzés! szeretem nézni a barcát, mert szépen játszanak, szurkolok, izgulok értük, de finoman szólva leszrom, hogy mi történik a reallal!!!! nem érdekelnek, mert számomra semmit nem jelentenek!!! tőlem ki is eshetnek!!! DE van azért a másik emberrel szemben tisztelet és ha nem köpnek az én levesembe, nem bántok senkit, csak mert más... ez elég "fradis" felfogás!!! MI A BARCA VAGYUNK!!!
szóval sztem a gyűlöletkeltést hagyjuk másra, mert ez nem a barca stílusa!!! ez a cselzié, meg a hozzá hasonlóké!!! lehet kárörvendeni, ha nem megy a realnak és szurkolni, hogy istenesen elverjük őket a pályán!!! de nem "kuva anyázni", mert vki más csapatot szeret. nekem ez a véleményem... ennyi... bocsi, ha vkit megbántottam...
Fejo
Jugador del Barça

2006.06.30. 10:12:46

Boixos írta:de igen :D
Akkor ebben (sem) értünk egyett. :D
Kép
Fejo
Jugador del Barça

2006.06.30. 10:10:07

Los Banditos írta:
Fejo írta: No comment, ezen csak :lol: -ni tudok...
És téged mit zavar ez :?: Hadd ne te mondjad meg hogy egy Barcás egy Barcás oldalon mit írjon.Ő ezt gondolja és van benne igazság nemis kicsi. :roll:
Talán próbáld meg értelmezni amit írtam mielőtt hülyeségeket válaszolsz (már ha ez nem túl nagy kihívás számodra) és akkor talán te is észreveszed, hogy nem próbáltam megszabni, hogy mit írhat egy Barcás egy Barcás oldalon, pusztán a tartalmát véleményeztem... :roll:
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.27. 20:40:39

Fejo írta:
Ordog írta:A Barca iránti szeretetem és a Madrid iránti utálatom határtalan... közel egyenlő a kettő:) De asszem ez egy normális szurkolói gondolkodás:)
Vagy nem...
de igen :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.06.27. 19:50:42

Fejo írta: No comment, ezen csak :lol: -ni tudok...
És téged mit zavar ez :?: Hadd ne te mondjad meg hogy egy Barcás egy Barcás oldalon mit írjon.Ő ezt gondolja és van benne igazság nemis kicsi. :roll:
in to exile
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.27. 19:35:25

Fejo írta:
Ordog írta:A Barca iránti szeretetem és a Madrid iránti utálatom határtalan... közel egyenlő a kettő:) De asszem ez egy normális szurkolói gondolkodás:)
Vagy nem...
Lehet, hogy felétek nem szokás, vagy nincs alapja az utálatnak... Nálunk viszont igen is megvan. Elég csak visszatekinteni a történelemben, hogy mik is történtek itt... nem szeretném részletezni, gondolom tisztában vagy vele te is reálos létedre.

Bár az igazat megvallva, én nem vagyok katalán és talán nem is hangzik vmi hitelesen ez az én "számból"...
De aki egy kicsit is átérzi a Barca fíílinget és nem "kocaszurkoló:)" ill. ha utána megtud 1-2 érdekes dolgot a régmúltból, akkor azthiszem igen szépen meg fogja utálni(ha addig nem tette) a legnagyobb riválist.

De mit is magyarázom én ezt 1 madridistának..............

(ha egy kicsit visszaolvasol, ott már le lett oltva pont egy ilyen téma miatt az egyik szurkolótársad)
Fejo
Jugador del Barça

2006.06.27. 17:10:54

Vagy nem...
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.27. 15:15:07

Marci írta:Ördög szerintem te jobban utálod a rejált mint szereted a barcát.
A Barca iránti szeretetem és a Madrid iránti utálatom határtalan... közel egyenlő a kettő:) De asszem ez egy normális szurkolói gondolkodás:)

(Mi lenne még itt, ha Katalóniában nőttem volna fel...:D)
Petixy
Jugador d'estrella

2006.06.27. 14:57:06

Nem szomorkodnék,ha odamenne önzőke,még mehet Robben is,és összeverekednének minden meccsen Robinho-val.
Rajmó
Capitá del Barça

2006.06.27. 13:35:05

Marci
Capitá del Barça

2006.06.27. 13:31:53

Ördög szerintem te jobban utálod a rejált mint szereted a barcát.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.27. 12:23:07

Fejo inkább sírnod kéne azon, hogy 3 éve költitek 50-60 millió eurókat vagy akár még többet is, anélkül hogy bármit is nyertetek volna.....

Előre látom, hogy jövőre is ugyanez lesz... mert hogy idén sem fogtok olyan bajnokságot vagy kupát nyerni, amin a Barca elindul az is biztos.

De még mindig nem értem... ennyi pénzt elkölteni évente+a játékosok bomba szerződései+3 éve nem nyernek semmit és nem is jöhet annyira a lóvé

Fejo magyarázd már meg egy kicsit hogy honnan van ennyi pénzetek évek óta???
Fejo
Jugador del Barça

2006.06.27. 12:12:41

Ordog írta:Hihetetlen és egyben idegesítő is az, hogy a margit már évek óta szemrebbenés nélkül költi az eurótízmilliókat, anélkül hogy egy normális csapatot össze tudnának állítani.

Ez utóbbi talán még nem is gáz, mert csak nevetek rajta, de honnan van ezeknek ennyi pénzük wzeg????? Most ne nézzük az orosz csapatát, de a margiton kivül melyik az a csapat amelyik minden nyáron ennyire dobálgatja a pénzét, pedig vannak még rajtuk kivül igen gazdag csapatok.... MU, Milan, L'pool stbstb...

HONNAN VAN EZEKNEK ENNYI PÉNZÜK???? Nem lehet olyan hírekről hallani, hogy(hogy aktuális legyek) csak Robbenre és Diarrára van pénz... neeeeeem, minden elnök: jön Robban is Diarra is, sőt jön Kaka és Nistelrooy is... na meg megengedhetnék maguknak hogy 150 millát lepengessenek akárkiért...
Kizárt, hogy egy csapat ezeket megengedhesse magának törvényes határokon belül... Bekem ide bekem oda

Unom már, hogy minden évben ezt kell látnom, átélnem... anno nagyonrégen ezért is utáltam meg a margitot :evil:

Vki adjon már rá egy korrekt magyarázatot
No comment, ezen csak :lol: -ni tudok...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.25. 19:50:50

ennyi embert, ilyen földrajzi távolságok mellett, egyszerűen nem tudok seggberúgni. :lol: :lol: :lol: :lol:
okés, persze a milannal is bajnok lett, a reallal is, sőt a Romával is. panucci is ment vele mindenhová, csak most a legutóbbi költözésnél nem követte, mert időközben cuore romano-t növesztett :D el is bukta a válogatottságot, ahogy kell, helyette örülhetnek az olaszok az öngólkirály zacc-nak.
capello és a bunda viszonyáról. nem vagyok benne biztos, h minden bugija kristálytiszta volt (kivéve az ASR-rel elért 1. hely :D ), de hogy a mostani címei kamuk, az tuti. na. :D
de legyen akármekkora edző, akkor sem kell tőle túlságosan tartani.
mi jelenleg minden szinten megelőzzük a madridot, talán csak az egy főre jutó nedvesbugyis kínaiak számában nem, de azt viszont lesz.arom.
PUYOL-XAVI-INIESTA
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.06.25. 19:18:43

Boixos írta:
barcafan írta:
Boixos írta:nem kell begyufázni capellotól. a serie a-ban is csak bundával tudott bajnokságot nyerni.
Roma edzője ki volt mikor bajnokok lette(te)k :?: :lol: :lol: :twisted:
sorry, magas labda...

seggbe leszel rúgva. :lol: :lol: :lol: :lol:

a juventuszos bugijáról beszéltem. :P
És a Milannal is még a Madridi bajnoki cím előtt. És Panucci a Juvét kivéve mindenhol ott volt.

Bocsi :D
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.23. 08:32:58

barcafan írta:
Boixos írta:nem kell begyufázni capellotól. a serie a-ban is csak bundával tudott bajnokságot nyerni.
Roma edzője ki volt mikor bajnokok lette(te)k :?: :lol: :lol: :twisted:
sorry, magas labda...

seggbe leszel rúgva. :lol: :lol: :lol: :lol:

a juventuszos bugijáról beszéltem. :P
PUYOL-XAVI-INIESTA
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.06.22. 15:54:12

Nálam vannak bőven jártasabb emberek itt fórumon is a Real gazdasági ügyeivel kapcsolatban, de felmerült annak a gyanúja hogy a klub több mint fél milliárd eurós adóssággal küszködik, aztán ezt cáfolták, meg hogy végülis van is meg nicns is, mert ez meg az. Kíváncsi lennék én is az igazságra, mert egyébként a Real valószínűleg nem lép itúl a 300 millás bevételi határt, sztem 260 körül lehet, viszont egy iylen klubnál a kiadások azért 200 felé rúgnak, főleg hogy a fizetések nagyon magasak, emlékszem mi úgy tudtk nagynehezen 200 alá szorítani a kiadásainkat, ohgy mindenkinek csökkentették a fizetését drasztikusan. És ha kivonjuk egymásból a 2 számot, akkor érdekes dolgok jönnek ki, főleg hosszú távon, de a háttérbe nem látunk bele, pedig jó lenne.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.22. 15:40:58

Hihetetlen és egyben idegesítő is az, hogy a margit már évek óta szemrebbenés nélkül költi az eurótízmilliókat, anélkül hogy egy normális csapatot össze tudnának állítani.

Ez utóbbi talán még nem is gáz, mert csak nevetek rajta, de honnan van ezeknek ennyi pénzük wzeg????? Most ne nézzük az orosz csapatát, de a margiton kivül melyik az a csapat amelyik minden nyáron ennyire dobálgatja a pénzét, pedig vannak még rajtuk kivül igen gazdag csapatok.... MU, Milan, L'pool stbstb...

HONNAN VAN EZEKNEK ENNYI PÉNZÜK???? Nem lehet olyan hírekről hallani, hogy(hogy aktuális legyek) csak Robbenre és Diarrára van pénz... neeeeeem, minden elnök: jön Robban is Diarra is, sőt jön Kaka és Nistelrooy is... na meg megengedhetnék maguknak hogy 150 millát lepengessenek akárkiért...
Kizárt, hogy egy csapat ezeket megengedhesse magának törvényes határokon belül... Bekem ide bekem oda

Unom már, hogy minden évben ezt kell látnom, átélnem... anno nagyonrégen ezért is utáltam meg a margitot :evil:

Vki adjon már rá egy korrekt magyarázatot
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.06.22. 11:29:53

Ennél nagyobb kacsát még nem hallottam! Emberek! Hát szerintetek Henry miért hosszabított??? Mert Wenger marad!!! MARAD!!!
real_funghi

2006.06.21. 20:04:12

Igazad van, de megállapodás az, ami papíron köttetik. Szóbeli megállapodás a fociban nem megállapodás. Én abban sem lennék biztos, hogy egyáltalán ilyen történt. Ha nem régebben, de Vieira óta mindenkinek illene tudni, hogy az ilyet fenntartásokkal kell kezelni. :D
Lezárt