Egyáltalán nem szánalmas. Olyat üssön meg, aki tud védekezni is, ja, hogy akkor inkább ki se mennek, vagy ha ki is mennek nem intézkednek, mert akkor már túl sok lenne a papírmunka? Sajnos, ez az általános, van jó pár rendőr ismerősöm - tekintve, hogy az elmúlt pár évben, mindenki rendőrnek tanult, akit nem vettek fel sehova -. Az emberi természet pedig ilyen, a csoportokat egyben minősítjük, legyen szó cigányokról, zsidókról, rendőrökről, arabokról, stb. Elcsépelt (és nem is feltétlenül igaz teljes mértékben), de nem véletlenül alakultak ki a sztereotípiák az évek során.
Ütnek meg embereket is, pont erre próbáltam rávilágítani hogy bár tényleg csúnya dolog volt lekeverni egyet a macskának, de nekem az a véleményem hogy az embereket ez jobban felzaklatja, nem úgy mint pl. amikor az IsIs emberei vagy a Mexikó gengszterek ténylegesen brutálisan kínoznak ártatlanokat. Vannak ennél sokkal csúnyább dolgok is a világban, minthogy a valaki házikedvence kap egyet, amelyik lehet hogy előtte morgott is vagy valamit csinált.
A kiemelt részre meg annyi, hogy nekem osztálytársam a rendőrtisztire készült, oda kell egy nyelvvizsga meg 85%os magyar, történelem érettségi, meg egy olyan fizikai teszt ami nekem külön felkészülést igényelne pedig kiskorom óta sportolok. Tudom, ezek nem a járőrözés követelményei, de nem minden rendőr olyan buta mint ahogy azt sokan gondolják.
Sokan szeretik marni a rendőröket, de azt mindig elfelejtik hogyha valaki bejön fegyverrel a házunkba hogy elvigye az értékeinket, vagy bántani akar minket, akkor mindig azt az embert hívjuk akinek szintén van fegyvere, legálisan.
Velem soha nem szórakoztak a rendőrök, eddig kétszer büntettek meg vezetés közben (egyszer nem volt nálam a jogism, egyszer a hátsó lámpa nem működött), mind a kétszer a minimális 5 ezerre. Adhatott volna 50 ezres csekket is, de mivel nem játszottam az agyam, nem pattogtam ezért megúsztam egy ötössel. Én hiszem azt, hogy általában azt találja meg a baj aki keresi is.
Egy dolog van, amivel tehetünk a sorsunkért, hogy jobbá tegyük a saját életünket: Ha a kezünkbe vesszük az életünket, terveket tűzünk ki, nem adjuk fel az első nehézségnél, haladunk tovább a cél fel
Ezzel 100%osan egyetértek, nekem is a "hitvallásom", és jelenleg elégedett is vagyok az életemmel, de azért az kifejezetten zavar, hogyha ne adj Isten valami történne velem, és kórházba kéne mennem akkor kritikán aluli körülmények fogadnának, és ha nem adnék jattot az orvosnak akkor akár el is vérezhetnék felőle. Plusz a mostani kormány propaganda rohadtul primtív és idegesítő, az államkasszát meg ennyire feltünően még senki nem húzta.
Engem csak az zavar, hogy útón útfélen sírnak az emberek, átkozzák a kormányt, de össz-vissz félórát kéne rászánni valamire 4 évente, és még se teszik meg.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”