Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Mondjuk rögzítővel játszott a Chelsea ellen, plusz egyszer egy passz után húzta a lábát, de ezek szerint nem komoly.visca el barca írta:talán azért, mert semmi baja piquéneksoadroli írta:félidőben jöhet Vermaelen Piqué helyett. nem is értem miért nem ő kezd
Ezt már kérdeztem én is,honnan jött ez hogy Piqué sérült?Chelsea ellen semmi jele nem volt. Persze attól valamelyik pihenhetne,de esélyesebb hogy Umtiti fog majd.visca el barca írta:talán azért, mert semmi baja piquéneksoadroli írta:félidőben jöhet Vermaelen Piqué helyett. nem is értem miért nem ő kezd
talán azért, mert semmi baja piquéneksoadroli írta:félidőben jöhet Vermaelen Piqué helyett. nem is értem miért nem ő kezd

Inkább a sérülése pecsételte meg a sorsát.LG írta:Most nézem a Muniesaról szóló bejegyzést. Jól emlékszem, hogy annak idején tehetséges védőnek tartották, aztán az első meccsén a nagyon között kiállíttatta magát, és egy gyakorlatilag meg is pecsételte a barcás pályafutását? Vagy keverem vkivel?
Na pasztmekk, ezt benéztem, fene ebbe a 28 napos februárbavisca el barca írta:ott villog a képernyőd jobb oldalán fél méteres betűkkel hogyMessiNeymarSuarez írta:aztán lesz a csapatnak 1 hete pihenni.
Las Palmas - FC Barcelona
március 1. csütörtök (21:00)
Ő volt, de nem hiszem, hogy ez pecsételte volna meg a sorsát. Elég szigorú volt az a piros, az egész keret azonnal a védelmére kelt.LG írta:Most nézem a Muniesaról szóló bejegyzést. Jól emlékszem, hogy annak idején tehetséges védőnek tartották, aztán az első meccsén a nagyon között kiállíttatta magát, és egy gyakorlatilag meg is pecsételte a barcás pályafutását? Vagy keverem vkivel?
Szerintem csak elfelejtette hogy a február csak 28 naposvisca el barca írta:ott villog a képernyőd jobb oldalán fél méteres betűkkel hogyMessiNeymarSuarez írta:aztán lesz a csapatnak 1 hete pihenni.
Las Palmas - FC Barcelona
március 1. csütörtök (21:00)
ezt adnám, de kétlem hogy így állna fel EV, az eddigiek fényében.S.Agüero írta: MAtS - Semedo ; Piqué ; Verma ; Alba - Dembélé ; Rakitic ; Busi ; Coutinho - Messi ; Suárez, szerintem ez a kezdő megy fel ma.
ott villog a képernyőd jobb oldalán fél méteres betűkkel hogyMessiNeymarSuarez írta:aztán lesz a csapatnak 1 hete pihenni.