Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem is értem hogy miért kell Lajost játszatni.rikko írta:visca el barca írta:OFFICIAL XI:
TS - SR, umtiti, vermaelen, digne - vidal, busi, paula, ini - suarez, messi
jó fhos kezdő, dembelé még véletlenül se kezd, iniesta had fáradjon ki az atleti előtt, suarez meg had sárgázza ki magát
Lajos az első ferde nézésnél meg fogja kapni a sárgát.....![]()
GG EV![]()
![]()
![]()
mert mindenki a 150 milliós csúcsigazolásokat akarja látni nem a vidal-féle selejteket. én legalábbis. múltkor játszott a 4 "ász", egyből gáláztunk, biztos nem tetszett valverdének, ezért álltunk vissza erre a színtelen-szagtalan tutyimutyi kezdőre.S.Agüero írta:Azért az is vicces, ami itt van, tényleg semmi sem jó, mindenki okosabb EV-nél.![]()
visca el barca írta:OFFICIAL XI:
jó fhos kezdő, dembelé még véletlenül se kezd, iniesta had fáradjon ki az atleti előtt, suarez meg had sárgázza ki magát
Márha addig nem szed össze valami gyomorrontást. Nem megy át előtte az úton egy fekete macska és amiatt nem fog tudni játszani.visca el barca írta:figyeld meg, az első 3 méteres lesénél elkezd majd ugatni a bíróval és ott is a sárga. 100000000%hdavid írta:Suarez nem is játszik atma ellen. Fix.
atletico ellen meg majd pákóval rohamozunk és ott is lesz a -4 pont
nem csak a franciának Coutinhonak is úgy kellene a játék mint egy falat kenyér! néha van olyan érzésem, hogy a mester amolyan önbizalom tréninget tart(magának) hogy ebben igazán ő az úr!(a váratlan húzásokban)BarcafanTomee írta:Ezt most komolyan nem értem. Ha Paco nincs rendben, akkor el se utazott volna szerintem, de ha nem ő akkor Dembélét betehette volna. Nem értem miért nem kaphat folyamat perceket a francia. Azt megérteném ha egy Atleti ellen nem kezd, de egy kiesőjelölt ellen nem.
Amúgy is pihentetni kellett volna elől, de így nagy kockázatot is vállal EV, ami nem jellemző rá.
nyugi, én sem gondoltam komolyan, csak gondoltam pozitív leszek, néha ilyen is kell....visca el barca írta:
majd biztos az atleti ellen játszatja őket
figyeld meg, az első 3 méteres lesénél elkezd majd ugatni a bíróval és ott is a sárga. 100000000%hdavid írta:Suarez nem is játszik atma ellen. Fix.
A 3 pont és a bajnoki cím kell. minden màs csak nagyon utána.csababarca írta:300 millió meg ül a padon, mikor kellenének a percek mindkettőnek.
majd biztos az atleti ellen játszatja őketcsababarca írta:300 millió meg ül a padon, mikor kellenének a percek mindkettőnek.
na mindegy, legalább így picit nőtt az esélye, hogy nem a komolytalan semmirekellő kp-val megyünk ki az atma ellen.
Minek veszünk sok pénzért játékosokat ha nem játszatjuk őket? Ámulhatunk Vidal tudása előtt. Init meg kifárasztjuk egy rangadó előtt. Suarez meg valószínüleg kap sárgát csak, hogy még jobb legyen...visca el barca írta:OFFICIAL XI: