Veidt_madridista írta:Oszinten nem ertem azokat, akik a Sport TV-t favorizaljak. Sem musorszerkezetben, sem kommentatorokban, sem szakertokben nincsenek a Digi szintjen.
Szerintem az emberek legnagyobb része azért favorizálja, mert konkrétan nem tudja beköttetni a Digit. XI. kerület Bicskei utcában lakom. Ha google mapsen megnézed, konkrétan 50 méterre lakom a 6-os vili végpontjától, a Móricz körtér közvetlen szomszédságában. Legelsőnek a Digihez jazzeltem be, amikor ideköltöztem, válaszuk: nincs kiépített kábel. Nincs kiépített kábel a belváros kellős k. közepén... Minden elismerésem.

Így maradt a Telekom. Szóval könnyű úgy érvelni, hogy elérhető a Digi. Maradjon csak a Sport TV-én, azt mindenki tudja fogni.
A Digi meg addig is húzza fel a nadrágot és ne égesse magát. Laktam eddig Debrecenben, a Vármegyeháza utcában (a Piac utcával párhuzamos utca), a nagykörúton az állomás mellett; Pesten a Ráday utcában, a Kálvin tér mellett és most itt, Budán, amit írtam. Egyetlen helyen sem volt elérhető a Digi, csakis UPC és Telekom. Ekkora lúzer bandával még nem találkoztam, gondolom jó nagyot buktak a BL-meccsekért fizetett összegen, alig lehet valahol hozzájuk fordulni, így nézettség nem nagyon lehetett. Minden egyes alkalommal őket kerestem fel elsőnek, hiába. Ha Juventus, Milan, stb. drukker lennék, minden héten hétfőn küldeném a levelet, hogy hogy lehettek ennyire bénák