Nero. írta:Recrea: És az ellenfeleknek hány helyzete volt? Nem lehet hogy a 2 osszefugg?
Tegnap a Liga második Atletico a 90. percben jutott el elosszor a kapunkig, akkor is egy les gólra futotta.
de mi vagyunk mi valami kiscsapat? azok játszannak ilyen felfogással, hogy de jóóó, kibekkeltünk egy meccset.
jézus mária, pont ezért van nekem elegen, mert ilyen meccseket játszunk, hogy nulla esemény.
nincs helyzet. semmi nincs.
inkább legyen 5 helyzetünk, ellenfélnek meg 2, és nyerjünk úgy, mint úgy hogy 0-0 a helyzetek száma, és nyerünk 1-0ra.
hányok az ilyentől.
és akkor még jöttök magyarázni
engem nem az ellenfél játéka érdekel, hanem a mienk.
és megegyezhetünk benne, hogy a védelem rendben volt, jelesre vizsgázott tegnap, a támadás viszont 0. Ezek tények, kár ebbe belekötni.
S.Agüero írta:1-0 után láthatóan visszaálltunk, főleg a második félidőben. 0-0-nál nyomtunk volna ugyanúgy, mint a gólig.
de minek állunk vissza?
illetve a visszaállás nálunk miért azt jelenti, hogy felelőtlenül elszórjuk a kp-n a labdákat, és nem akarunk kontrát vezetni?
álljunk vissza ha úgy van (bár ezzel is bírok vitatkozni, hogy egy ilyen impotens atletico ellen hazai pályán minek ráülni az eredményre), de ne ilyen ostobán.
hiába kicsinyli le mindenki a keretet, hogy ezzel párhuzamosan felmagasztalhassa a csapatot és EV-t hogy mennyire királyak hogy ezzel a kerettel is ilyenek az eredmények. de szerintem játékban is képes lehetne ez a csapat jobb lenni, ha a megfelelő emberek a megfelelő szellemben játszanának.
Nonszensz, hogy van tényleg 2 szupersztárunk a kezdőben, kettő meg padon ül, vagy nem a helyén játszik, és nincs helyzetünk kétszer 90 perc alatt, plusz Chelsea meccs.
ÉS ez bizony összefügg azzal, hogy milyen kp van fent.
mindegy, lelketek rajta, de azokat nem tudom komolyan venni, akik szerint ez egy gyenge keret, éscsak erre a játékra alkalmas amit most csinálnak. ez hülyeség.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."