Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel nagyrészt egyetértek, azért észre kell venni, h mennyi pozitív dolgot hozott:Samper írta:Sokan makacsul a múltban élnek és nem képesek észrevenni, hogy új edzővel nagy átalakulásban van a csapat. Ősztől Neymar nincs, téltől Masche és jövő ősztől Ini nem lesz. Ráadásul LE itt hagyta az általa hibásan hozott középszerűeket is. Ha ez az átalakulás úgy megy végbe, hogy eredmények is vannak és érkeznek klasszisok és leendő klasszisok, akkor értelmetlen dolog örökké a tiki-taka hiányát hánytorgatni fel. Már látszik, hogy a Barca a jövőben is ott marad a nemzetközi élvonalban.visca el barca írta:az egész idei barca egy nagy paradoxon. itt nyafogunk h milyen rossz a csapatunk, közben meg SENKI nem bír minket megverni. év elején minden járt a fejemben csak ez nem....
Sokan makacsul a múltban élnek és nem képesek észrevenni, hogy új edzővel nagy átalakulásban van a csapat. Ősztől Neymar nincs, téltől Masche és jövő ősztől Ini nem lesz. Ráadásul LE itt hagyta az általa hibásan hozott középszerűeket is. Ha ez az átalakulás úgy megy végbe, hogy eredmények is vannak és érkeznek klasszisok és leendő klasszisok, akkor értelmetlen dolog örökké a tiki-taka hiányát hánytorgatni fel. Már látszik, hogy a Barca a jövőben is ott marad a nemzetközi élvonalban.visca el barca írta:az egész idei barca egy nagy paradoxon. itt nyafogunk h milyen rossz a csapatunk, közben meg SENKI nem bír minket megverni. év elején minden járt a fejemben csak ez nem....
Deee a City sokkal szebben játszott a Sztretszörszcsörsz United ellen, így ez semmit sem ér.visca el barca írta:az egész idei barca egy nagy paradoxon. itt nyafogunk h milyen rossz a csapatunk, közben meg SENKI nem bír minket megverni. év elején minden járt a fejemben csak ez nem....
csababarca írta:
adom amit írsz, de a kiemelt résznél megint felmerül a kérdés, hogy Gomes, Vidal érti? Ha igaz ez miben nyilvánult vagy nyilvánul meg?
Illetve ha még értik is, tudás nincs meg hogy mutassák is ezt, tehát jön a kérdés, hogy miért ők játszanak?
attól mert Dembelé 3 hónapig sérült volt, nem kéne kukázni egy 9 hónapos szezonban az egész gyereket. Januárban visszatért, most minimum ott kéne tartania a rotációban hogy masszív első számú csere opció. Ez a minimum. Biztos ő is hibás, de EV is ludas ebben az egészben a felfogásával.
próbálkozásnak mondanám őket. a gólunk után már semmi ilyen nem volt.S.Agüero írta:Azért a gólig nyomtunk rendesen, letámadtunk keményen, aztán nem is tudták kihozni a labdát, volt több lehetőségünk is egyébként, Messinek, Suáreznek, Coutinhónak. Szóval nem mondhatni, hogy momentumunk nem volt a szabadrúgáson kívül.De mi mit kezdtünk velük? Bevert Messi egy szabit, és jónapot.
Azért a gólig nyomtunk rendesen, letámadtunk keményen, aztán nem is tudták kihozni a labdát, volt több lehetőségünk is egyébként, Messinek, Suáreznek, Coutinhónak. Szóval nem mondhatni, hogy momentumunk nem volt a szabadrúgáson kívül.De mi mit kezdtünk velük? Bevert Messi egy szabit, és jónapot.
adom amit írsz, de a kiemelt résznél megint felmerül a kérdés, hogy Gomes, Vidal érti? Ha igaz ez miben nyilvánult vagy nyilvánul meg?rikko írta:
Maga a potenciál meg LENNE, ha Demb és Cou is értené a focinkat. Egyelőre azt veszem észre, hogy ez nincs meg és Valverde ezzel az antifocival próbálja meg kihozni a legtöbbet a csapatból. Nem akar már kockáztatni. Jogos felvetés, hogy miért nem lehetett beépíteni a 2 említett egyént ilyen Las Palmas félék ellen ? Szerintem ettől az idénytől már ne várjunk gálát.
Illetve visszatérve az ATMA elleni meccsre, ők megfojtották a mi focinkat , mi az övénket és mi nyertünk. Tudom nagyon nem vagyunk hozzászokva ehhez a célfocihoz, de mint mondtam adjuk Ernesto-nak egy évet. Ha jövőre amikor a keret már teljesen együtt edz ( teszem fel nagy érkezők nem lesznek), is ezt a focit produkáljuk, akkor tényleg fel lehet róni neki, hogy ez kevés.
Én is sokkal jobban szerettem a támadó focinkat, de lássuk be félkész a gárda, köszönhetően a sérüléseknek és Cou téli érkezésének.
csababarca írta:
Szerintem meg lenne a támadó potenciál, HA be merné végre építeni a kezdőbe Dembelét, és Coutinhot, és akkor mehetne a rotálás Iniestával.
Semmi baj nincs a keret támadópotenciáljával, van két remek góllövőnk, egy nagyon ígéretes szélsőnk, Coutinho személyében egy jó lövőnk, és szintén kreatív emberünk, van egy bár öregedő, de még mindig fontos láncszem Iniestánk.
Mögöttük ott van Rakitic és Busquets, akiknek szintén nem derogál mélységből odatenni a bogyót a támadóknak.
Van két remek szélsőhátvédünk is.
Pl ALba felfutásai is megszűntek, ősszel kb azzal irtottuk az ellent. Ma meg leépült ez a fegyver is.
Amit nem csodálok, mert borzalmas rossz felfogásban játszunk.
Szerintem Dembelének és Coutinhonak is bőven lett volna lehetősége beépülni, ha megkapnak konkrét meccseket, ahol játékba lendülhetnek. Itt 90 percekről beszélek, kéthetente negyed órától még senki nem épült be a csapatba, nem is lehet.
Szemléletbeli különbségeink vannak, ez okozza a problémát. Az utolsó mondatod, hogy az AtMa semmit nem tudott kezdeni velünk...tök jó. De mi mit kezdtünk velük? Bevert Messi egy szabit, és jónapot.
Pont ez zavar, hogy lett volna lehetőség kontrázni, amit messze nem tartok ördögtől valónak, de nem tettük meg, mert alkalmatlan volt hozzá a csapat ebben a formában, Gomessel.
Ez egy olyan visszaállás volt, ami teljesen feladta a támadásnak minden formáját, és tényleg arra játszottunk, hogy véget érjen a meccs. (Ahogy alattam is írta, Stalkyard)
Nekem ez nem tetszik, sajnálom.
Szerintem meg lenne a támadó potenciál, HA be merné végre építeni a kezdőbe Dembelét, és Coutinhot, és akkor mehetne a rotálás Iniestával.rikko írta: Nem tetszik nekem sem ez a védekezősebb foci, de lássuk be, nincs meg hozzá a támadópotenciál. Remélhetőleg Cou és Demb beépítésével ez is meglesz. Ha akkor is ue a semmi , unalmas foci lesz, akkor lehet aggódni, de azt hiszem egyelőre nem nagyon érheti szó a ház elejét. 2 sztárigaolásunknak esélye sem volt beépülni. Adjunk egy kis időt EV-nek, mert rászolgált.
Én úgy gondolom, hogy nem akar egy beválni látszó koncepciót megbontani és ezért inkább biztonságosabban játszik. Ez az ATMA nagyon jó periódusban jött és semmit nem tudtak kezdeni velünk.
Pontosan ezen akadtam ki én is a tegnapi meccs közben. Az még oké, hogy előnyben visszább állunk és teret adunk az ellenfélnek, hogy kontrázhassunk. De könyörgöm, egy darab értelmes kontrát nem tudtunk/akartunk végig vinni.csababarca írta:
de minek állunk vissza?
illetve a visszaállás nálunk miért azt jelenti, hogy felelőtlenül elszórjuk a kp-n a labdákat, és nem akarunk kontrát vezetni?
álljunk vissza ha úgy van (bár ezzel is bírok vitatkozni, hogy egy ilyen impotens atletico ellen hazai pályán minek ráülni az eredményre), de ne ilyen ostobán.
.
de mi vagyunk mi valami kiscsapat? azok játszannak ilyen felfogással, hogy de jóóó, kibekkeltünk egy meccset.Nero. írta:Recrea: És az ellenfeleknek hány helyzete volt? Nem lehet hogy a 2 osszefugg?
Tegnap a Liga második Atletico a 90. percben jutott el elosszor a kapunkig, akkor is egy les gólra futotta.
de minek állunk vissza?S.Agüero írta:1-0 után láthatóan visszaálltunk, főleg a második félidőben. 0-0-nál nyomtunk volna ugyanúgy, mint a gólig.
De, lehet...csak, ha nincs helyzetünk, akkor nem lövünk gólt, ha majd Messi nem baszkurál be minden meccsen egy szabigólt, akkor nézzük a semmit, ahogy a tegnapi második félidőben. Az valóban jó hír, h láthatóan Simeonenak fogalma nem volt, h lőjjenek nekünk gólt.Nero. írta:Recrea: És az ellenfeleknek hány helyzete volt? Nem lehet hogy a 2 osszefugg?
Tegnap a Liga második Atletico a 90. percben jutott el elosszor a kapunkig, akkor is egy les gólra futotta.
Piqué tegnap nagyon nagyot játszott, szóval őt meg lehet magyarázni, illetve, hogy tartott a sérülésétől és akkor be kell küldeni Vermaelent.recrea írta:Ősszel se játszottunk jól, akkor voltak látványos meccseink, amikor Suarez zsinórban 8-10 meccsen gólt lőtt, meg passzokat osztott, se előtte, se kb 5-6 meccse nem látunk szép focit, amivel adott esetben nincs probléma, mert az eredmények tényleg EV-t igazolják, nyerni meg nekünk is jó érzés.
Amivel nekem problémám van, h pl sérülten játszik Pique...ha nem bízik se Minaban, se Vermaban, akkor miért engedte el Mascht? Lehet mondani, h nem az ő döntése volt, de mikor egészséges volt az argentin, akkor is csak a legvégső esetben tette be. Ha meg fentről szólnak neki, akkor meg az a fura, h azt nem mondják rá, h a 150 milliós igazolásnak játszania kell. Semmi, se semmi kockázata nem lett volna se az LP, se tegnap az Atma ellen játszani a franciát. Középpálya az egész második félidőben nem volt, kulcsszerelésre/passzra egyre sem emlékszem a portugáltól. Simeone mind a két szélső hátvédet lehozta, látta, h full esélytelen mögénk kerülni, cserélte be “random” a csatárokat.
A másik, ami ennél jobbban zavar, h (a Girona ellenit kivéve), meccsek óta nincs helyzetünk...álljunk már meg egy kicsit, 4-5 db 150 milliós játékos rohangál a pályán, és egyesek leírják, h gyenge a keretminden posztra van két játékosa, igaz, a sérülések húznak minket rendesen.
Én továbbra is kedvelem a fickót, és szép a szezon, csak annyit mondok, h sztem képes lenne változtatni ezeken, ha akarna, vagy kicsit kockáztatna legalább, amire, ha pl BL-t akarunk nyerni, sajnos szükség lenne.