Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig olvastam. Zseniális meglátás. Jobb oldali futónak egy közel kétméteres, nehézkesen forduló játékos.MatsMessi írta:Piquét kéne berakni jobb futónak.....
nem ez az első sérülése?Nero. írta:Semedo is amúgy...ez a gyerek állandóan sérült.
Kár hogy Valverdének nem valószínű hogy eszébe jutNero. írta:Ez a verzió még nem is jutott eszembe, de talán az összes közül a legjobb ötlet. Viszont akkor Vidalnak nagyon fegyelmezettnek kell lennie, vagy Vermaelen, aki asszem tolta a válogatottban a szélen.Kovbal88 írta:A Chelsea ellen a középpályán kell lennie, mert különben végünk, ha Gomes játszik. Senki más nem alkalmas arra, hogy súlyt adjon a középpályánknak csak ő.
Helyén meg játszon Digne, Vermaelen, Vidal nincs más lehetőség.
Semedo is amúgy...ez a gyerek állandóan sérült.
Ez a verzió még nem is jutott eszembe, de talán az összes közül a legjobb ötlet. Viszont akkor Vidalnak nagyon fegyelmezettnek kell lennie, vagy Vermaelen, aki asszem tolta a válogatottban a szélen.Kovbal88 írta:A Chelsea ellen a középpályán kell lennie, mert különben végünk, ha Gomes játszik. Senki más nem alkalmas arra, hogy súlyt adjon a középpályánknak csak ő.
Helyén meg játszon Digne, Vermaelen, Vidal nincs más lehetőség.
Én örülnék a legjobban ha kint lenne a vb-n, de kerettag is régen volt már. Carvajal és Odriozola is előtte volt mostanában Lopeteguinél. Esetleg még Azpilicueta is szóba jöhet ott, de talán őt előzi azért a sorban. Mindenesetre én nagyon drukkolok neki.zola8787 írta:Szerintetek lesz esélye bekerülni a válogatott kezdőjébe jobb hátvédként?
Gondolom az nem lesz kérdés, hogy keret tag lesz-e, de kik lehetnek majd a vetélytársai? Odriozola, Carvajal?
Én már csak azért is kivinném mert több poszton is bevethető. De amúgy is őt meg Carvajalt vinném, Odri nak van még ideje, még csak idén robbant be, nagyon fiatal.zola8787 írta:Szerintetek lesz esélye bekerülni a válogatott kezdőjébe jobb hátvédként?
Gondolom az nem lesz kérdés, hogy keret tag lesz-e, de kik lehetnek majd a vetélytársai? Odriozola, Carvajal?
Nagyjából egyetértek, de nekem még mindig hiányzik belőle egy adag csibészség, azzal lenne az igazi!!! De idővel hátha az is megjön...BarcafanTomee írta:...
Szerintem azért hosszabb távon ki fog jönni, hogy Semedo védő, Robi pedig nem. Most még Robi jobb választás, mert jobban megvan nála az összhang a csapattársakkal, de 1-2 éven belül ha Semedo megszokja a Barcát, szerintem ő lesz a kezdő, Robi játékpercei pedig megoszlanak majd a középpálya és a jobbhátvéd pozíció között.BarcafanTomee írta:Még ha Valverde feltolná egy sorral feljebb minden teljesülne. Ő azzal indokolja, hogy vele jobban ki tudják hozni a labdát. De én akkor is beépíteném Semedót, szerintem jól indult ő és képes lenne megoldani a posztot.
Én az első gólért nem venném elő, ott Juanmi volt az ő embere, Paulinho meg kávézgatott védekezés helyett, ráadásul érdemben neki lett volna esélye a Willian José ellen fejpárbajban is. A másodiknál valóban csúnyán megverték, de megvolt az esély a javításra, de peches is volt, hogy bepattant róla.Nero. írta:Csak szerintem volt övé mindkét gól? Én továbbra se érzem megoldott egyenletnek a jobbhátvéd kérdést.
Nem a gyereket akarom zrikálni (továbbra se ez az eredeti posztja és soha nem is lesz), vannak itt a szélén is jó meccsei meg komoly megoldásai, de jobban orulnek ha visszamenne a kpra.
Szerintem az első gól inkább Pauláé volt,sétált az ember mögött fél méterrel. Az,hogy hogyan került ő oda,már nem tudom,de azt hiszem Vermaelen kiváltott szélre,és mindenki tolódott beljebb(Piqué,Roberto). A 2. gólnál meg nem tudom mit tehetett volna,balszerencse volt. Ha nem ér bele és bevágja a támadó akkor meg leszedjük a fejét,hogy miért nem blokkol.(Pl a Celta elleni odavágó jut eszembe,Piqué reklamál meg totyog,ahelyett hogy blokkolna,be is vágta mellette a támadó).Nero. írta:Csak szerintem volt övé mindkét gól? Én továbbra se érzem megoldott egyenletnek a jobbhátvéd kérdést.
Nem a gyereket akarom zrikálni (továbbra se ez az eredeti posztja és soha nem is lesz), vannak itt a szélén is jó meccsei meg komoly megoldásai, de jobban orulnek ha visszamenne a kpra.