A Magyar Barca!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nahát az van, hogy külön minden egyes forumot nem lehet beállítani, csak a főforumokat.
Tehát a Zártosztályt különvettem, azt akkor levédetem névsor szerint.
Ezt a Magyar Barca főtémát viszont akkor muszáj nyítottnak meghagyni, ugyancsak amiatt, hogy külön-külön nem lehet állítgatni.
Szerintem amúgy sincs szükség a Történetes és a Portrés topicok levédésére, nem hinném hogy záporozni fognak oda a hozzászólások. Ha meg esetleg mégis betévedne egy-egy téves h.sz., rögtön kiszedjük.
Remélem így jó lesz.
Tehát a Zártosztályt különvettem, azt akkor levédetem névsor szerint.
Ezt a Magyar Barca főtémát viszont akkor muszáj nyítottnak meghagyni, ugyancsak amiatt, hogy külön-külön nem lehet állítgatni.
Szerintem amúgy sincs szükség a Történetes és a Portrés topicok levédésére, nem hinném hogy záporozni fognak oda a hozzászólások. Ha meg esetleg mégis betévedne egy-egy téves h.sz., rögtön kiszedjük.

Remélem így jó lesz.
-
- Director del Fútbol
Igen, ez szerintem így korrekt, és teljesen lefed minket! Kérem a modikat, hogy ha lehet, akkor a kéréseinknek megfelelően (amennyiben ez nem gond) intézzék majd a topikok zárását, illetve írás védettségét... KÖSZÖNJÜK!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
No akkor sztem elkéne indulni azzal a szöveggel ami a szurkolói foci-n is van ismertető a csapattal kapcsolatban!!!
Barcafan vagy Silva kérlek vállalja fel valamelyikőtök, hogy azt a szöveget bemásolja!
-
- Entrenador del Barça
Köszönjük a bíztatást. És tényleg győzzön a jobbik. (remélem most mi leszünk azok)andrijcar írta:Sziasztok!
Sok sikert a hétvégi Tornán. Győzzön a jobb csapat!
Forza Milan A és B!
Üdv andrijcar (Milan A)
Nektek is sok sikert!!!
Sziasztok!
Forza Milan A és B!
Üdv andrijcar (Milan A)
Forza Milan A és B!
Üdv andrijcar (Milan A)
- Marci
- Capitá del Barça
Örülök hogy úgy néz ki két emberrel is frissülünk. Legyen is belőle valami.
Volt szó arról korábban, hogy legyen egy "össznépi" barcás foci. Én örülnék neki.
Rhynn, kösz hogy külön kategórát akarsz csinálni. Jó ötlet, mert könnyebben találnának meg minket az emberek, akik talán szívesen jönnének focizni. Viszont szerintem nincs értelme szétszedni a fórumot altémákra mert azért akkora forgalom nincs.
Volt szó arról korábban, hogy legyen egy "össznépi" barcás foci. Én örülnék neki.
Rhynn, kösz hogy külön kategórát akarsz csinálni. Jó ötlet, mert könnyebben találnának meg minket az emberek, akik talán szívesen jönnének focizni. Viszont szerintem nincs értelme szétszedni a fórumot altémákra mert azért akkora forgalom nincs.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Csak ha jössz szurkolni
Na jó nem,simán jöhetsz csepelre!

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- aka Game90
Én 16 éves vagyok és szeretek focizni. Bárki tagja lehet a Magyar Barcanak? Mert akkor szivesen mennék. Sajnos hétvégén nem tudok menni szurkolni, de majd máskor 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Director del Fútbol
Persze, jövő héten már lesz foci, folyamatosan mindig szombatonként a megadott időpontban, és helyen...pejo.hu2 írta:kössz hogy mondtad. jövőhéten lesz már ugye? mert ha lehet akkor mennék. De addig még úgy is beszélünk itt.

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Pejo.hu2 - most szombaton ne menj oda Csepelre, mert most pont elmarad ez a közös foci, legalábbis tudtommal, mert épp most rendezik a IX. Szurkolói Tornát, melyen mi is részt veszünk, oda viszont téged is sok szeretettel várunk, hogy szurkolj nekünk!!! Tehát szombaton 10.00-tól a Fehérvári úti Tippmix arénában.
Rhynn - Szerintem nagyon jó ötlet, de várjuk meg a CSK-t, G.Norbit, és Ő, vagy majd MI vele eldöntjük, hogy mi-hogyan is legyen... DE KÖSZI!!!
Rhynn - Szerintem nagyon jó ötlet, de várjuk meg a CSK-t, G.Norbit, és Ő, vagy majd MI vele eldöntjük, hogy mi-hogyan is legyen... DE KÖSZI!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Helloka!!
Köszi a lehetőséget!Nekem így is jó,de az sem lenne rossz amit te mondasz!Majd jönnek a többiek és eldöntik,nekem végülis mindegy.
Köszi a lehetőséget!Nekem így is jó,de az sem lenne rossz amit te mondasz!Majd jönnek a többiek és eldöntik,nekem végülis mindegy.
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Hali!
Mivel látom, hogy nagyon sok a hozzászólás, azt javasolnám, hogy kaptok egy külön kategóriát, ahol lehet külön topicokat csinálgatni, nem kell egy szálban közölni minden közlendőt.
Döntsétek el, hogy milyen témák legyenek (2-3 kezdetben), s akkor megcsinálom a napokban.
Üdv:
rhynn
Mivel látom, hogy nagyon sok a hozzászólás, azt javasolnám, hogy kaptok egy külön kategóriát, ahol lehet külön topicokat csinálgatni, nem kell egy szálban közölni minden közlendőt.
Döntsétek el, hogy milyen témák legyenek (2-3 kezdetben), s akkor megcsinálom a napokban.
Üdv:
rhynn
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu