Nero. írta:
A Solot azért megnézem majd, ha jól tudom azt már nem ez a kör rendezi.
Arra viszont mérget vennék hogy Lucas erősen megbánta hogy eladta a jogokat, hiába a többszázmillió dollár.
A Solonál félúton kirúgták a rendezőt és Ron Howard (Egy csodálatos elme, Grincs

) vette át félúton a cuccot, és elvileg a Disney fel van készülve, hogy óriási bukó lesz
Lucast én baromira sajnálom, így is egy csomó pénze volt, szóval semmi nem indokolta, hogy eladja a cuccot. Elvileg kész ötletekkel adta oda a jogokat, de a Lucasfilm elnöknője, aki a filmvilág Hillary Clintonja kikukázta az egészet.
Akárhányszor nézek interjút a csávóval, egyáltalán nem kelti egy boldog ember benyomását. Tegnap adták át Mark Hamill csillagát Hollywoodban, ott is mondott egy beszédet, aminek az volt a vége, hogy ő már kiszáll a játékból és nem csinál több filmet. Az új Indiana Jones filmhez se lesz semmi köze. Pedig nagyon megnéztem volna bármi újat tőle, akár nem Star Warst is, mert pl. az American Graffiti nekem kifejezetten tetszett, és azért még Oscar jelölést is kapott.
csababarca írta:
Nagyon jól kitalálta, és megalkotta az SW világát, de ő nem tudott már rajta lökni.
Nálam a legzavaróbb jelenet továbbra is (most fejezte be a megnézést már sokadjára)
Azért azzal nem értek egyet, hogy ne tudott volna rajta lökni, mert ha másra nem is, arra mindenképp jó volt az előzménytrilógia, hogy kibővítette az univerzumot. Nálam a mai napig a Sith-ek bosszúja a legnagyobb és annak a 66-os parancs jelenetében több bolygó meg világ van, mint az egész eredeti trilógiába.
A Spoileres résszel meg abszolút egyet értek, talán szóról-szóra ezt írtam annó én is. Lehet fikázni Jar Jar-t, a fent említett homok monológot vagy bármit, de az a jelenet a legalja.
Láttam én is, hogy felkerült a tékába, holnap megyek a gépemért akkor leszedem és adok neki mégegy esélyt, bár lehet meg fogom bánni.
A Spotlight meg nekem is felkeltette az érdeklődésemet, azt is kikölcsönzöm