Enrique írta:Azért lássunk már az orrunknál messzebb is... Dembuz feb. 10-én kapta meg a zöld utat, miután felépült 2 izomsérülésből, több hónap kihagyás után. Utána azonnal "gyomorproblémái" voltak, ki tudja miért. Egyből nyilván nem fog játszani, az volt az Eibar elleni meccs (0217) és azt is elmondta Valverde, hogy _fokozatosan_ fogja visszaépíteni, óvatosságból.
Az Eibar után volt összesen 5 azaz 5 meccs. Nem 10, nem 20. Ebből egy Chelsea, egy Atletico. A másik háromból (Girona, Las Palmas, Espanyol (Katalán Supercup) ), az elsőt végigjátszotta, a másodikon 15 perc csereként, az Espanyol ellen bő óra, de ott nem is volt gondolom cél, hogy végigjátssza a B csapatosokkal.
Én nem gondolom, hogy nem kap elég időt, lehetőséget a sérülései fényében. Majd ha lemegy úgy a szezon, hogy még max 1x kezd és a többi meccsen 10 perceket kap, akkor jogos lesz a reklamáció, addig felesleges türelmetlenkedés az egész.
Ebben van igazság, de én akkor is túlzottnak érzem az óvatoskodás, főleg, hogy azért szerintem annak kéne lennie a célnak, hogy a szezon utolsó harmadának a rangadóin már érdemben tudjon segíteni a csapaton. Aztán lehet így is lesz, meglátjuk.
Eddig tény, hogy nélküle is jöttek a sikerek a nagy ellenfelek ellen is, de pl. a Chelsea elleni odavágó megmutatta, hogy Messi egyedül kevés lehet. Ini sérülékeny, Coutinho pedig nem segíthet a BL-ben. Paulinho eléggé túlterhelt lehet a rengeteg lejátszott meccs miatt, meglepődnék, ha őt még idén láthatnánk jó formában. Vidal meg Gomes kevés, ahhoz, hogy velük hozzuk a BL-t nagyon fel kéne színniuk magukat.