Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Barça C
A Semedo-Pique-Umtiti-Alba, Rakitic-S.Roberto-Busquets-Iniesta, Messi-Suarez miért nem opció? Semedo ennyire impontens lenne?
-
- Jugador del Barça
Na meg jött a 'Poolból játékos szóval helloszia 6.!etooka9 írta:Amikor gyereke született eddig, akkor bl-t nyertünk.Phil07 írta:Ha így nézzük nagyon jókor jött a poronty Leoéknál, emlékeim szerint ilyenkor mindig óriási kedvvel játszik. És ha neki kedve van játszani és továbbmenni, akkor meg is lesz!
Én is nagyon bízom benne ma este, Valverde is lenyilatkozta, hogy extra motiváltnak látja.

"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
Amikor gyereke született eddig, akkor bl-t nyertünk.Phil07 írta:Ha így nézzük nagyon jókor jött a poronty Leoéknál, emlékeim szerint ilyenkor mindig óriási kedvvel játszik. És ha neki kedve van játszani és továbbmenni, akkor meg is lesz!

Ha így nézzük nagyon jókor jött a poronty Leoéknál, emlékeim szerint ilyenkor mindig óriási kedvvel játszik. És ha neki kedve van játszani és továbbmenni, akkor meg is lesz
!

Egy gólos győzelmet várok. Mindegy ki lövi és hogyan, csak gyűrjük be őket. Nagyon úgy érzem, ha továbbmegyünk, szerencsénk lesz a sorsolásnál.
Nehogy azt hidd.visca el barca írta:jó lenne nem a 0-0-n feküdni (pedig az lesz), mert abból mi nem jövünk ki jól, nem értünk mi ahhoz...

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Veb, az első mondatoddal elmagyaráztad Besenyő Pistásan, hogy mi hülyeség, mi nem az 
3-1 sima, Messi, Suárez, Rakitic. Tuti, lehet rátenni a házat. (Felelősséget nem vállalok)

3-1 sima, Messi, Suárez, Rakitic. Tuti, lehet rátenni a házat. (Felelősséget nem vállalok)
- visca el barca
- Presidente del Barça
én nem izgulok, majd csak lesz valahogy, hiszen olyan még sosem volt h ne lett volna valahogy
h ini kezd akkor dembi nem fog, ha viszont a kopasz nem tudja vállalni a játékot érzésem szerint a francia kezdő lesz. jó lenne nem a 0-0-n feküdni (pedig az lesz), mert abból mi nem jövünk ki jól, nem értünk mi ahhoz...

h ini kezd akkor dembi nem fog, ha viszont a kopasz nem tudja vállalni a játékot érzésem szerint a francia kezdő lesz. jó lenne nem a 0-0-n feküdni (pedig az lesz), mert abból mi nem jövünk ki jól, nem értünk mi ahhoz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Szerintem csak azért hozzák fel, mert a Stamford Bridge valamivel kisebb, 103 x 67 méter. Az UEFA szabálya szerintem meg 100-105 méter hosszú és 64 - 68 méter szélességű tartományban kell, hogy legyenek a pályák. Szóval a Camp Nou a max-on van egyes pályák meg valamivel kisebbek, de még a szabályos tartományon belül.Tobias88 írta:Lehet hogy én vagyok hülye, de ezt már sokszor hallottam és párszor utána is néztem:
"A Camp Nou egy csodálatos stadion, melynek a gyepszőnyege a szokásosnál szélesebb és nagyobb."
És minden egyes alkalommal rájövök, hogy azóta se változott és szimplán hülyeség. Az UEFA által kiadott szabvány méretű a pálya, azaz 105m x 68m. Premier League-ben is ez a szokásos.
Vagy valamit elnézek? Kétlem
-
- Entrenador del Barça
Én úgy tudom, hogy intervallum van megadva szabványnak, nem pontos szám. A Camp Nou gyepszőnyege pedig a nagyobb méret fele tendál.Tobias88 írta:Lehet hogy én vagyok hülye, de ezt már sokszor hallottam és párszor utána is néztem:
"A Camp Nou egy csodálatos stadion, melynek a gyepszőnyege a szokásosnál szélesebb és nagyobb."
És minden egyes alkalommal rájövök, hogy azóta se változott és szimplán hülyeség. Az UEFA által kiadott szabvány méretű a pálya, azaz 105m x 68m. Premier League-ben is ez a szokásos.
u.i.: Keresem a forrást, majd hozzádobom a hozzászóláshoz.
szerk.: Igazából már az elég bizonyíték az intervallumra, hogy a Stamford Bridge és a Camp Nou sem ugyanakkora. Utóbbi 2 méterrel szélesebb, ami ezen a szinten jelentős is lehet.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2018.03.14. 11:56:37-kor.
Lehet hogy én vagyok hülye, de ezt már sokszor hallottam és párszor utána is néztem:
94:39 6 - 1
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én is őszintén ettől félek, hogy berakja hogy még jól széttrollkodja a visszavágót, de akár a továbbjutásunkat is. Nagyon nem kéne a Chelsea ellen, mert a "stabilitás mesterét" szétfutnák, és lehet hamar ki is állíttatná magát, vagy kapu előtt szabálytalankodna. Olyan mint elefánt a porcelánboltban.csababarca írta:Továbbjutunk, de nehéz szülés lesz.
Félek, hogy ha EV le is tett arról hogy Gomessel próbálkozzon, most ez a nyilatkozat miatt be fogja erőltetni a csapatba, hogy "csak azért is". Remélem nem.
Dembele,Busi,Rakitic,Paula kp és mehet a bugi.
nyilván lehetne még ütősebb, de ez is jó lesz most.
Messinek remélem jó meccse lesz, és eltesz 2-3 gólt nekik.
Én a beraknám a Paula-Busi-Rakéta-Dembelét és a Chelsea játékától függően jöhetne az Iniesta becserélése, ha gólt lőnek az első félidőben akkor már rögtön, ha pedig nem akkor a második félidőre behozni.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Továbbjutunk, de nehéz szülés lesz.
Félek, hogy ha EV le is tett arról hogy Gomessel próbálkozzon, most ez a nyilatkozat miatt be fogja erőltetni a csapatba, hogy "csak azért is". Remélem nem.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Elég necces jósolni és nagyon izgulok. Chelsea mindig nehéz falat nekünk. Jó lenne ha már a 0. perctől játszani kezdenénk és nem ráülni az eredményre. Nekünk kell rúgni az első gólt hogy a Chelsea-nak muszáj legyen támadni.
Hiába mi állunk továbbjutásra, tuti hogy kontrákra fog játszani, de ha rúgunk egy gólt akkor muszáj lesz kijönniük.
Hiába mi állunk továbbjutásra, tuti hogy kontrákra fog játszani, de ha rúgunk egy gólt akkor muszáj lesz kijönniük.
Csak is Puyol
Ne haragudj, nem szeretnék komolyabb nyelvészkedésbe belemenni, de ez ebben a formában nagyon félreérthető, mintha kész tényként kezelnéd a továbbjutásunkat. Ha feltételes módban akarod írni, akkor szerencsésebb azt mondani, hogy "továbbjutás esetén" vagy "amennyiben továbbjutunk".Alcantara írta:Szerintem egyértelműen írtam a mondatot...továbbjutás után!!! Értelmezési gondokkal nem tudok mit kezdeni. ....és mint tudod te is, a HA sosem játszik a fociban.
Szerintem egyértelműen írtam a mondatot...továbbjutás után!!! Értelmezési gondokkal nem tudok mit kezdeni. ....és mint tudod te is, a HA sosem játszik a fociban.herlius írta:Azért előbb még nem ártana valóban továbbjutni. Nehogy a végén pofáraesés legyen belőle. Londonban is nagyon rezgett a léc (szó szerint), egy szavunk nem lehetne, ha most 2 gólos hátrányból kéne visszajönnünk.Alcantara írta:A holnapi továbbjutás után, a mai Roma-Sahtar meccs továbbjutóját szeretném ellenfélnek.
nagyon nehéz előzetest - nem jósolni.
amit biztosra veszek: Willian nem fog két kapufát lőni, de azt már nem tehetem mellé, hogy nem e fog kettőt belőni....
inkább az tűnik valószerűnek, hogy most Hazard lesz a perdöntő...az elsőn tőle várt mindenki (mindent) most szép csendben előléphet, én nagyon oda figyelnék rá(továbbra is)
mivel az angolokban nagyon is benne van a gól fontos mozzanat lehet, hogy ne zuhanjunk össze egy kapott gól után...
én nem úgy fogalmazok, hogy jobbak vagyunk náluk, hanem úgy, hogy reális esélyünk van legyőzni őket.
sajna elég sok közhely van amit még ide lehetne írni....a lényeg viszont az, hogy a meccs két esélyes.
győz majd a jobb napot kifogó, szerencsésebb gárda, remélem (ezerrel!!!) hogy mi leszünk azok.
amit biztosra veszek: Willian nem fog két kapufát lőni, de azt már nem tehetem mellé, hogy nem e fog kettőt belőni....
inkább az tűnik valószerűnek, hogy most Hazard lesz a perdöntő...az elsőn tőle várt mindenki (mindent) most szép csendben előléphet, én nagyon oda figyelnék rá(továbbra is)
mivel az angolokban nagyon is benne van a gól fontos mozzanat lehet, hogy ne zuhanjunk össze egy kapott gól után...
én nem úgy fogalmazok, hogy jobbak vagyunk náluk, hanem úgy, hogy reális esélyünk van legyőzni őket.
sajna elég sok közhely van amit még ide lehetne írni....a lényeg viszont az, hogy a meccs két esélyes.
győz majd a jobb napot kifogó, szerencsésebb gárda, remélem (ezerrel!!!) hogy mi leszünk azok.
Azért előbb még nem ártana valóban továbbjutni. Nehogy a végén pofáraesés legyen belőle. Londonban is nagyon rezgett a léc (szó szerint), egy szavunk nem lehetne, ha most 2 gólos hátrányból kéne visszajönnünk.Alcantara írta:A holnapi továbbjutás után, a mai Roma-Sahtar meccs továbbjutóját szeretném ellenfélnek.
Jobbak vagyunk mint a Chelsea, előnyből várjuk a visszavágót hazain, viszont a BLben bármi megtörténhet, ettől függetlenül kifejezetten blama lenne kiesni a 16 között.
1,0-2,0 a tippem. Kezdőre nagyon nagyon kíváncsi leszek, Dembelétől függetlenül hogyan rakja össze az első 3 embert a kpn Iniesta nélkül.
1,0-2,0 a tippem. Kezdőre nagyon nagyon kíváncsi leszek, Dembelétől függetlenül hogyan rakja össze az első 3 embert a kpn Iniesta nélkül.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
A Cat radio szerint Iniesta játéka egyáltalán nem biztos. Majd a holnapi utolsó edzésen válik el, hogy egyáltalán tényleg benne lesz-e a keretben, vagy kiteszik az utolsó pillanatban, és Mina megy a helyére.
Mondjuk szerintem a padon tuti ott lesz. Valverde is azért kétértelmű választ adott, hogy csak 100 százalékos játékosok léphetnek pályára, de viszont néha kockázatot kell vállalni...
Továbbra is tartok a Chelseatől. A régi párharcok és az odavágó is ezt mondatja velem, hogy szoros lesz végig. Nagy kérdés, hogy mi melyik arcunkat mutatjuk, mert hullámvasút sokszor a játékunk, és csak ritkán villogtunk ebben az évben. A másik meg, hogy az angolok tudnak-e megint a tökéletességet súrolva játszani, mert amit Conte elképzelt azt egy az egyben letették 3 hete a pályára.
Mondjuk szerintem a padon tuti ott lesz. Valverde is azért kétértelmű választ adott, hogy csak 100 százalékos játékosok léphetnek pályára, de viszont néha kockázatot kell vállalni...
Továbbra is tartok a Chelseatől. A régi párharcok és az odavágó is ezt mondatja velem, hogy szoros lesz végig. Nagy kérdés, hogy mi melyik arcunkat mutatjuk, mert hullámvasút sokszor a játékunk, és csak ritkán villogtunk ebben az évben. A másik meg, hogy az angolok tudnak-e megint a tökéletességet súrolva játszani, mert amit Conte elképzelt azt egy az egyben letették 3 hete a pályára.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Liverpool?
Én örülnék nekik, játszós csapat, jó focival, de nem konstans teljesítménnyel.
De még ott a holnapi, csak jussunk tovább
Én örülnék nekik, játszós csapat, jó focival, de nem konstans teljesítménnyel.
De még ott a holnapi, csak jussunk tovább
Én is őket érzem, de örülnék is nekik. Viszont előbb nyerjünk holnap.barca0417 írta:a Liverpoolt fogjuk. Annyira érzem.Alcantara írta:A holnapi továbbjutás után, a mai Roma-Sahtar meccs továbbjutóját szeretném ellenfélnek.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ne is álmodjunk róla, azt majd megkapja a Bayern/City/RealAlcantara írta:A holnapi továbbjutás után, a mai Roma-Sahtar meccs továbbjutóját szeretném ellenfélnek.

Valahogy nagyon más kiírásban játszunk már egy 6-7 éve, egyáltalán nincs szerencsénk a sorsolással.
De először jussunk tovább, kemény meló lesz, ha betojva és lötyögve megyünk ki akkor kiesünk.
Hát valamit nagyon el kéne baltáznia az uefának a sorsolásnál, hogy ez összejöjjön, de nem lenne rosszAlcantara írta:A holnapi továbbjutás után, a mai Roma-Sahtar meccs továbbjutóját szeretném ellenfélnek.