Cestus írta:Kovbal88 írta:Persze örülnék végre pár tehetséges saját nevelésnek is.
Alená, Cucurella meg Cuenca (utóbbi nem saját nevelés igazából) feljöhetnek, ennyi elég is szerintem egyszerre.
Cuencat mondjuk én nagyon nem eröltetném, neki igazán a másodosztály a színvonala, kh-kból nem nagyon voltunk ellátva az utóbbi időben a B-csapatból. Én Tarínban bíztam, de neki a sérülései nagyon betettek, egy Bartra-szintet szeerintem elérhetett volna.
Cucu azért még kérdés, hogy megérett-e már a nagycsapatra és abszolút a 22-es csapdája. Az biztos, hogy Alba agyba főbe lesz nyomatva, a szezon 80%-át biztos végignyomja, akkor pedig Cucurellanak nem sok sansza lesz fejlődni, de egy komolyabb sérülés esetén, izmosabb csapatok ellen nem biztos, hogy elég lesz.
Alena nagy kérdés, szerintem megfelelő rotálással megállná a helyét, csak ez a sérülés a legrosszabbkor jött neki plusz Arthurral is meg kell küzdenie.
De már kicsit offolok.
Rivaldo11 írta:Picit úgy vagyunk itt vele kapcsolatban, mintha valami vakok-rokkantak ligából érkezne, és hatalmas tempó-és szintkülönbséget kellene megugrania. Ez igaz is-kb évi 15 meccsre. Azért a liga ad lehetőséget neki, hogy felvegye a ritmust, tavaszra alapemberré is válhat. Sokat váeok tőle nagyon.
Igazából csak videokat láttam róla, de én kicsit szkeptikus vagyok vele szemben, amik erősségei azok közel sem biztos, hogy ki fognak jönni a világ legerősebb bajnokságában, de valamilyen szinten jó, mert így duplán örülnék, ha beválna nálunk.
Annál is inkább kíváncsi leszek, mert ő a nem az a típus, aki fiatal szuperteheetségként eljön Brazíliából és a farkán is pörgeti a labdát, mert azoknak kb. a 10 százalékuk ha beválik Európában. Legjobb példa pl. Keirisson, azok úgy jött, hogy legfiatalabb brazil gólkirály, a jövő egyik legnagyobb tehetsége stb. aztán egyből a süllyesztőbe ment. Mondjuk esélye sem nagyon volt nálunk a király kölcsönrendszerünknek hála.
A Real is most vett egy vagyonért 2 csodabrazilt, akik nem úgy tűnik, hogy megváltják a világot, bár idejük még van.
Azt én távolról sem várom, hogy idén már meghatározó ember legyen, ha tavaszra egy stabil csere lesz, akit bátran be lehet dobni és nem gyengül alapjában a csapat, már nagyon elégedett leszek és én leszek az első aki megköveti.
Viszont alapjában véve Valverden legalább annyi múlik, mint magán a játékoson. Ha őt se nagyon fogja használni és csak ímmel-ámmal fog játszani, jövőre meg megy kölcsönbe, akkor keresztet is vethetünk rá.
Nagyon szurkolok neki és ha nem is játszik sokat, de látszik rajta, hogy tényleg erősítés lehet, akár a pad "színvonalát" is emelni tudja, mélységet ad Barcas pályafutása alatt, hasonlóan mint mondjuk Keita én nagyon elégedett leszek. A többi már csak hab a tortán.