Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem lennének eltiltottak, akkor is ki lőné a gólt? Higuain? Dybala? Ne vicceljünk. Egyedül a Barca-City-Bayern hármas képes megfogni a Madridot, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor pedig tudjuk, hogy valóban csak mi. Úgy kitömik őket - mármint a Juvét - hogy nyomuk nem marad. Kettős Real győzelem, a gyenge olasz ligás, limonádé keretük köszönő viszonyban sincs egy spanyollal vagy egy angollal. A Tottenham is rég kiverte volna őket, ha nem lennének vesztesnek elrendelve. A Juvét is kaphattuk volna, ugyanúgy bucira* vertük volna őket is, mint a Rómát, tök ugyanolyan erős - illetve középszerű - mindkettő.MessiNeymarSuarez írta:Nem valoszinu, fel juve eltiltottSlither írta:Majdnem tokeletes sorsolas. Megkaptuk az egyik legkonnyebb ellenfelet, Madridot meg kiejti majd a Juve.
Nem valoszinu, fel juve eltiltottSlither írta:Majdnem tokeletes sorsolas. Megkaptuk az egyik legkonnyebb ellenfelet, Madridot meg kiejti majd a Juve.
Cestus írta:Nyugi, ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.MessiNeymarSuarez írta:Roma? Mit fogyasztottam ?
Nyugi, ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.MessiNeymarSuarez írta:Roma? Mit fogyasztottam ?
én is ezt akarom most, elmúlt két év tanulságai miatt főleg.Leon írta:Szerintem tökmindegy kit kap a Real mert a Bracán kivül bárkit megcsapnak.
Rajtunk kívül mindenki betojik tőlük a BL-ben.
Legyen csak egy Barca - Real BL negyeddöntő,hogy kiderüljön ki a király Európában.
Szerintem hasonló lenne a forgatókönyv, mint a Chelsea ellen. Idegenben egy unalmas kevésgólós X, itthon 1-2 góllal nyerünk. Ha megtartották volna Coutinhot akkor amolyan bosszúként én is megnézném ahogy elverjük őket, de most inkább jobb lenne elkerülni őket.visca el barca írta:Legszívesebben amúgy a poollal játszanék, jó kis 5-4-es meccsek lennének, meg velük sztem még nem játszottunk amióta BL-t nézek.
2007-ben ellenük estünk ki.visca el barca írta:legszívesebben amúgy a poollal játszanék, jó kis 5-4-es meccsek lennének, meg velük sztem még nem játszottunk amióta BL-t nézek.
Haza zavarni a Real Madridot a BL-ből már akkora öröm lenne mint BL-t nyerniLeon írta:Szerintem tökmindegy kit kap a Real mert a Bracán kivül bárkit megcsapnak.
Rajtunk kívül mindenki betojik tőlük a BL-ben.
Legyen csak egy Barca - Real BL negyeddöntő,hogy kiderüljön ki a király Európában.