Dembélét hagyhatta volna a pályán, inkább Coutinho volt ma eltünve. És még is lőtt 2 kapufát.

Iniesta játéka lehet annak szól, hogy maradásra bírják. Más oka nem lehet, kétlem, hogy 100 százalékos lenne.
Ha Sociedad akkor Odriozola lesz szerintem.MQuCsabi írta:Nem balhéként mondta, azért is tettem idézőjrlbe. Azt mondta Messi hosszú távon Robit szeretné -ennél hosszabb távon is-, Piqué meg a Sociedadból akar igazoltatni. Névre nem emlékszem.
Megjegyzem akkor Semedo kuka... :/
Valószínűleg annyi mint hogy Messi és Dembelé rosszban vannak. Most ez nyilván kamu, úgyhogy kitaláltak egy új balhét.MQuCsabi írta:Piqué és Messi "vitájáról" mit tudunk jobb hátvéd ügyben? Most hozta fel a szaki.
Burn.Nero. írta:Elore ver a viz, hogy Alcacer mennyire fogalmatlan lesz.
most jobb lett volna has inkább a kp-ra tett volna még egy embert? mondjuk gomest?Nero. írta:Elore ver a viz, hogy Alcacer mennyire fogalmatlan lesz.
Lehet hogy azért esett rá a döntés,hogy kicsit verekedjen a védőkkel,amíg a Cou-Messi-Dembelé páros majd elintézi a többit. Meglátjuk,de talán jobb,mintha Dembelét tolta volna fel Messihez,a jobboson meg játszott volna Vidal.Nero. írta:Elore ver a viz, hogy Alcacer mennyire fogalmatlan lesz.
oh. nem tudtam, ez esetben visszavonom amit írtam a mai meccsre nézve. Ugyanakkor talán lett volna egykét alkalom, amikor megmutathatták volna, hogy bíznak benne és játszathatták volna. Vagy lehet, hogy folyamatosan nem 100%os a belga? :/soadroli írta:Verma sérült sajnos.
Verma sérült.Ronaldinho0408 írta:Tetszik a kezdő, középpályán és elől rotál, illetve muszáj is a sérültek és eltiltottak miatt (talán nem is rotácio ez), de azért így is elég erős. Védelemben továbbra sem értem, hogy Piqué miért nem pihen, de Umtitinek is adnék egy szusszanásnyi szünetet néha. Arról nem is beszélve, hogy Vermaalen anno hatalmas szarból húzott ki minket, tanári játékkal. Sajnálom szegényt, ezek után én a helyében dobbantanék, mert nem korrekt, amit vele csinálnak szvsz
Szerintem a Girona, látva az idei teljesítményüket nem ígérkezett könnyű meccsnek. Ráadásul ha Sua egészséges akkor mindig kezdeni fog sajnos.looka írta:Girona, Málaga pl. Az első esetében keretben sem volt, pedig számítana lehetett rá, hogy sima meccs lesz, utóbbi meccset végigülte a padon.18Barca99 írta:Mikor volt az utóbbi hetekben "eldöntött meccsünk"?
Ha Valverde konzekvens, akkor ma Vidalt kezdeti vagy Gomest, akik az utóbbi időben játszogattak valamennyit, Paco meg kap egy fél órát mondjuk.